ΤΟΠΙΚΑ

Ο εορτασμός του Πολιούχου της Νέας Αγχιάλου

ο-εορτασμός-του-πολιούχου-της-νέας-αγχ-314550

Διήμερες εκδηλώσεις την Τρίτη και την Τετάρτη προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου

Διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου προστάτη της Νέας Αγχιάλου Αγίου Γεωργίου, διοργανώνει η Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 22 Απριλίου, στις 8.30μ.μ., μετά το πέρας του μεγάλου εσπερινού, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση με μουσική και χορό για όλο τον κόσμο.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου Δήμου Βόλου και του Συλλόγου των εν Θεσσαλία Οξυωτών.

Την Τετάρτη, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, θα τελεστεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και θα γίνει η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Γεωργίου. Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας θα σχηματισθεί πομπή με αφετηρία τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, της οποίας θα προηγείται η Ιερή Εικόνα του Πολιούχου Αγίου Γεωργίου και θα ακολουθούν τα Ιερά Λάβαρα, ο κλήρος, οι επίσημοι και ο λαός.

Η πομπή θα διέλθει δια των οδών 30ης Ιουλίου, Ελληνικής Αεροπορίας, Ελευθερίας και Αγίου Γεωργίου και θα καταλήξει στον Ιερό Ναό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου