«ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Τελευταία ενημέρωση: 2014-04-19, 13:50:44
«ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

«Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά»: Το ψηφοδέλτιό μας γίνεται πόλος συσπείρωσης των δημιουργικών και αναγεννητικών δυνάμεων

Δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε άγονες αντιπαραθέσεις

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά», αναφέρονται τα εξής:

«Ιδιαίτερα θετική απήχηση είχε στην τοπική κοινωνία η ανακοίνωση των πρώτων 125 ονομάτων υποψηφίων που συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη.

Είναι πλέον φανερό πως το ψηφοδέλτιό μας γίνεται πόλος συσπείρωσης των δημιουργικών και αναγεννητικών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας. Των δυνάμεων που πιστεύουν σε μια τοπική αυτοδιοίκηση χειραφετημένη από τα κόμματα, το κράτος και τα όποια άδηλα συμφέροντα, η οποία μπορεί να εγγυηθεί την αναπτυξιακή προοπτική της μείζονος πόλης μας την επόμενη κρίσιμη πενταετία και την αταλάντευτη προσήλωση του Δήμου στη χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, τη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση, τη νομιμότητα και τη σθεναρή υπεράσπιση του κοινωνικού και συλλογικού συμφέροντος. Ήδη από χθες πολλοί ακόμη συμπολίτες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής μας παράταξης, η οποία πλέον δημιουργεί ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα στην τοπική κοινωνία.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, συνεπώς, το χθεσινό χυδαίο παραλήρημα κατά του Π.Σκοτινιώτη και άλλων στελεχών της παράταξής μας, από τηλεοπτική εκπομπή, του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα που αποφάσισε να διεκδικήσει τη δημαρχία μιας πόλης για την οποία έχει δηλώσει ότι αισθάνεται ντροπή που γεννήθηκε σ’ αυτή.

Είναι προφανές πως μετά από μια σύντομη ανάπαυλα, όπου επιχείρησε να αναζητήσει το successstory στη «φιλανθρωπία» και το lifestyle, επέστρεψε στο γνώριμο γήπεδο που ταιριάζει απολύτως στο βίο και την πολιτεία του. Μόνο που πλέον έχει αρχίσει να γίνεται γραφικός και κανένας μετακληθείς επικοινωνιακός σύμβουλος δεν μπορεί να τον σώσει. Ο Βόλος, άλλωστε, δεν είναι Γλυφάδα.

Είναι αυτονόητο πως δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε άγονες αντιπαραθέσεις, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης μας και των συμπολιτών μας. Η δική μας ευθύνη είναι να καταθέσουμε τις επόμενες μέρες ένα ολοκληρωμένο, καινοτομικό αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστικό, πρόγραμμα για το Βόλο της επόμενης μέρας, που θα αποτελέσει το συμβόλαιο εμπιστοσύνης μας με την τοπική κοινωνία.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά».

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=