ΤΟΠΙΚΑ

Μετά το Πάσχα ξεκινούν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ

μετά-το-πάσχα-ξεκινούν-οι-δηλώσεις-οσδ-315587

Οπως ανέφερε ο κ. Πρίντζος μέσα από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου θα παρέχεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα υψηλής ποιότητας

Λίγο μετά το Πάσχα αναμένεται να ανοίξουν τελικά οι «πύλες» του ΟΣΔΕ στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου (πρώην ΕΑΣ) για τους δικαιούχους αγροτικών ενισχύσεων που θα υποβάλλουν και φέτος δηλώσεις καλλιέργειας. Μάλιστα φέτος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου θα αναλάβει τη διαδικασία των δηλώσεων ΟΣΔΕ και της περιοχής των Φαρσάλων.

Επίσης θα αναλάβει τη Β’ Πύλη του ΟΣΔΕ, μέσα από την οποία θα έχει δικαίωμα αποσφαλμάτωσης αιτήσεων ΟΣΔΕ των περιοχών Φαρσάλων, Αλμυρού αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Βόλου.

«Πιστεύω ότι με τα νέα δεδομένα, τα οποία παρέχονται μέσα από την Gaia Επιχειρείν ΑΕ. θα μπορέσουμε και τη φετινή χρονιά να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υψηλής ποιότητας για τη διαδικασία των δηλώσεων ΟΣΔΕ με ταχύτητα και ασφάλεια έτσι ώστε οι αγρότες να διασφαλίσουν τις επιδοτήσεις τους χωρίς κανένα πρόβλημα» ανέφερε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος, προσθέτοντας πως όλα τα προηγούμενα χρόνια που η πρώην ΕΑΣ Βόλου, αναλάμβανε τη διαδικασία ουδέποτε είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία πληρωμών των αγροτών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η GaiaEπιχειρείν Α.Ε. πιστοποιήθηκε ως ο μοναδικός Φορέας Συντονισμού του έργου υποβοήθησης των αγροτών για τη συμπλήρωση και την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ για δικαιώματα καλλιέργειας/εκτροφής. Η εν λόγω πιστοποίηση είναι επταετούς διάρκειας με ετήσια αξιολόγηση.

Τέλος μέσα στις επόμενες ημέρες ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου θα ανακοινώσει τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης της διαδικασίας.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου