ΤΟΠΙΚΑ

Δυνατά φιλικά για τις ομάδες του περιφερειακού

δυνατά-φιλικά-για-τις-ομάδες-του-περιφ-851206

Συνέχεια στα φιλικά τους παιχνίδια έδωσαν το σαββατοκύριακο οι ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος. Θησέας, Ρήγας αλλά και Πύρασος έδωσαν μάχες με δυνατούς αντιπάλους, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει της πρεμιέρας.

Θησέα Αγριάς

Στην απόκτηση του Γιώργου Φασούλα από τον Ρήγα Φεραίο προχώρησε χθες η ομάδα του Θησέα Αγριάς, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της αλλά και τις θέσεις των αμυντικών, όπου και αγωνίζεται ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που έχει περάσει και από την Νίκη Βόλου. Το μόνο που απομένει πλέον είναι το μοντάρισμα για τους πράσινους, που μπορεί να γίνει μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Ένα από αυτά θα διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη στα Χάνια απέναντι στην ομάδα Νέων του Εθνικού Πειραιώς με ώρα έναρξης τις 5 μ.μ. Όσον αφορά επίσης στα φιλικά, το προγραμματισμένο για χθες φιλικό με τη Νίκη αναβλήθηκε, ενώ στο ματς απέναντι στα Τρίκαλα οι πράσινοι ηττήθηκαν με 4-0.

Ρήγας Φεραίος

Ακόμη ένα δυνατό φιλικό έδωσε προχθές Κυριακή η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την ομάδα του Πυργετού Λάρισας, που φέτος έχει ενισχυθεί αρκετά, θέλοντας ως νεοφώτιστη ομάδα να κάνει το μπαμ. Μεγάλα είναι και τα σχέδια για τη φετινή σεζόν που έχει και ο Ρήγας και όπως κάθε χρονιά θέλει να είναι εκ των πρώτων ομάδων. Επόμενη αναμέτρηση για τους κυανόλευκους θα είναι πιθανότατα απέναντι στον συντοπίτη Γ.Σ. Αλμυρού το Σάββατο.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Πυράσου, αγωνιζόμενη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου το περασμένο Σάββατο. Οι κυανόλευκοι παρατάχθηκαν με τη δυνατή τους ενδεκάδα και ο τεχνικός Νίκος Χατζηκυριακίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και ευελπιστεί σε ανάλογη εμφάνιση και στη συνέχεια. Για την ερχόμενη Πέμπτη έχει κανονιστεί φιλικός αγώνας κόντρα στις Μικροθήβες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου