ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτες… εκτός έδρας

βολιώτες-εκτός-έδρας-851206

Αρκετοί παίκτες από τη Μαγνησία αγωνίζονται και φέτος εκτός Βόλου σε όλες τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου και η περίοδος αυτή ίσως βρίσκει τους περισσότερους Βολιώτες… να είναι εκτός έδρας!!!
Κορυφαίος όλων των παικτών από τη Μαγνησία και φέτος ο Θανάσης Κωστούλας, που κλείνει φέτος 10 χρόνια στην Α Εθνική, καθώς μετά τον Ολυμπιακό, την Εθνική και τις ευρωπαϊκές του συμμετοχές, από το 2007 αγωνίζεται στην Ξάνθη (έχει 255 συμμετοχές στην Α΄, ενώ έχει παίξει στη Β σε Ολυμπιακό Β. και Καλαμάτα και στο τοπικό μας σε Αίαντα και ΓΣΑ).
Επίσης στην Α και στον ΠΑΟΚ είναι ο γκολκίπερ Παναγιώτης Γλύκος, που φεύγοντας από τον Ολυμπιακό (είχε παίξει και Αγία Παρασκευή) περιμένει την ευκαιρία… που δεν είχε στην ίδια ομάδα ο άλλος Βολιώτης τερματοφύλακας, Κώστας Παλιούρας, πηγαίνοντας στη Θεσ/νίκη από τον Μαγνησιακό και φέτος θα αγωνισθεί στην Αλεξάνδρεια.
Σε ομάδες Νέων Α Εθνικής υπάρχουν δυο παίκτες από τον Αλμυρό, ο Τάσος Λαγός στον ΠΑΟ και ο Αλέξανδρος Καρατέεφ στην ΑΕΛ.
Στην πρώτη του έξοδο από το Βόλο, έχοντας θητεία σε Μαγνησιακό, Νίκη, Ολυμπιακό, ο Ακης Πέτρου θα αγωνίζεται φέτος στον Ιωνικό, ενώ ο Αποστόλης Κουτσοκώστας συνεχίζει μακριά από το Βόλο από το 2001, αγωνιζόμενος και φέτος στον Εθνικό Αστέρα, ενώ έχει περάσει από Ακράτητο, Χαλκηδόνα και Θρασύβουλο και στο Βόλο από Ολυμπιακό και Πηλέα. Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που εκτός από τη Σκιάθο και τον Ολυμπιακό Β. είχε βρεθεί και στη Ρόδο. Δυο Βολιώτες αγωνίζονται φέτος στην Κέρκυρα. Πρόκειται για τον Γιάννη Τσάγγαρη, που έχει θητεία σε Νίκη, Ηρακλή, Λάρισα, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και τον Περικλή Μπουσινάκη, που έχει θητεία σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό Β., Απόλλωνα, Παναιτωλικό αλλά και εκτός Ελλάδας στην ΑΒ Κοπεγχάγης.
Εκτός Ελλάδος παίζουν φέτος δυο άλλοι Βολιώτες. Ο Γιωργος Καρατζάς που έχει θητεια σε ΑΠΟΒ, Λεχώνια, Νίκη, Ρήγα, Ολυμπιακό, παίζει στην Κύπρο (Α.Ε.Πάφου) και ο Δημήτρης Καραδέμητρος, που έχει αγωνισθεί σε ΑΠΟΒ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα, Ιωνικό, αγωνίζεται στη Βουλγαρία (Βίρεν Σαντάνσκι)…

Στη Γ Εθνική και στο Νότο θα αγωνίζεται και φέτος ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που είναι παίκτης του Αγίου Δημητρίου, έχοντας περάσει από Τοξότη, Κένταυρο, Ολυμπιακό Β., Ακράτητο, Προοδευτική, ενώ πιο νότια στη Ρόδο θα αγωνίζονται φέτος δυο Βολιώτες, ο έμπειρος Γιώργος Τριχιάς (έχει παίξει Τοξότη, Θησέα, Νίκη, ΑΕΚ, Ελευσίνα, Αθηναϊκό, Απόλλωνα, Παναιτωλικό, Μεσσηνιακό, Καλαμάτα, Ολυμπιακό Β., Θρασύβουλο και Μακεδονικό) και ο νεαρός Νίκος Αντωνίου που πέρασε από Σαρακηνό, Ρήγα, Ολυμπιακό και Αίαντα Σαλαμίνας.
Στο Βόρειο Όμιλο και στον ΠΑΟΝΕ συνεχίζει για 2η χρόνια ο Βελεστινιώτης Γιώργος Χατζής, που πέρσι έπαιξε σε 27 ματς, έχοντας πολύ καλή παρουσία και έχει αγωνισθεί εκτός από τον ΠΑΟΝΕ σε Ρήγα, Νέους Αρη, Πολύκαστρο και Επανωμή. Στην Πρέβεζα, που σήμερα παίζει στο Πανθεσσαλικό, υπάρχουν τρεις Βολιώτες, αφού εκεί κατέληξε ο προερχόμενος από το Ριζόμυλο και τον Αστέρα Παναγιώτης Κόκκας (έπαιξε ακόμη σε Ρήγα, Ολυμπιακό, Παναχαϊκή), ο γκολκίπερ Παύλος Γεώργογλου (έχει θητεία και σε Πανιώνιο Ν.Ι., Κένταυρο, Ολυμπιακό, Ιεράπετρα), αλλά και ο Νίκος Ντέρτσας που έπαιξε σε Αγία Παρασκευή, Ολυμπιακό και Εθνικό Κατερίνης… όπου παίζει και φέτος ο Παντελής Αράπης, καταλήγοντας εκεί από το Νηλέα…
Στο Φωκικό συνεχίζει φέτος ο Κώστας Οικονόμου, που έχει περάσει από Ολυμπιακό, Νίκη, Πανθυρεατικό, Εθνικό Κατερίνης και Πιερικό, ενώ στην ΠΑΕ Θράκη θα αγωνίζονται ο Χρήστος Καψιώτης, που έχει περάσει από Τοξότη, Μεσολόγγι, Ολυμπιακό και ο Γιάννης Βέργος, που ξεκίνησε από την ΑΕ 2002 και πέρασε και από Θησέα, Ρήγα και Ολυμπιακό…
Χθες αναμενόταν να κλείσει σε νησιώτικη ομάδα ή στον Αγρ. Αστέρα ο Σπύρος Γκάγκας, που πέρσι ήταν πρωταθλητής με τον Θρασύβουλο.

Αρκετοί Βολιώτες προτίμησαν φέτος τις ομάδες της Λάρισας στη Δ Εθνική…
Στον Τύρναβο θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο ο Αλέκος Κουβελάς, που πέρσι ήταν ως τα μισά στη Νίκη και πιο πριν στον Εθνικό Ολυμπιακό, ενώ στα Φάρσαλα και τον Αχιλλέα πήγαν ο Σπύρος Νούσιας, που έχει παίξει Τοξότη, Ολυμπιακό, Νίκη, Ρήγα και πέρσι Θησέα, ο Παναγιώτης Κουντούρης από τον Ρήγα (έχει θητεία σε Ολυμπιακό Β. και Αμπελόκηπους), ο Γιάννης Μόσιος από τον Αστέρα, που έχει αγωνισθεί σε Ολυμπιακό και Ακρόπολη και ο Μακρυγιάννης, που πέρσι ήταν στο Θησέα και πιο πριν στο Μαγνησιακό.
Στο νεοφώτιστο στη Δ Εθνική Πυργετό θα αγωνίζονται οι Θανάσης Ψαρόμπας, που πέρσι ήταν στον Αστέρα Ριζομύλου και έχει αγωνισθεί ακόμη σε Νίκη, Ολυμπιακό, Ρήγα, Τοξότη, ο Πέτρος Παλάσης, που ήταν επίσης στον Αστέρα και ο Αρης Τσουρέλης, που έχει παίξει σε Αργώ, Ολυμπιακό, Κένταυρο, Ρήγα και πέρσι στα Φάρσαλα.
Μακριά από το Βόλο προτίμησε να είναι και πάλι ο περσινός 1ος σκόρερ του 4ου ομίλου Δημήτρης Ζιώγας, που από την Ιτέα όπου ήταν πήγε Νίκη Πολύγυρου και έχει αγωνισθεί ακόμη σε ΑΠΟΒ, Νίκη, Αστέρα, Αναγέννηση Κ., ενώ θα έχει συμπαίκτη τον Βολιώτη Παναγιώτη Μπαλαμούτη, που μετά τη Νίκη Βόλου πήγε Θερμαϊκό, Μακεδονικό και φέτος δόθηκε δανεικός στον Πολύγυρο και στην εκεί Νίκη…
Βόρεια και στο Πολύκαστρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βολιώτης Γιώργος Καρανικολάου, που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Αστέρα Ριζομύλου. Ο Καρανικολάου, που έγινε διεθνής με την Εθνική Ενόπλων, ξεκίνησε από τη Νίκη, ενώ έπαιξε σε Ν. Αθλητές, Πατραϊκό, Αχαϊκή, Λαμία και ΑΟ Μυκόνου.

Ο γκολκίπερ Σπύρος Χαλάτσης, φεύγοντας από τον ΓΣΑ, πήγε Λεβαδειακό, έπαιξε πέρσι όλη τη χρονιά στον Φωκικό, όπου ήταν πρωταθλητής, ενώ μένοντας πριν λίγες μέρες ελεύθερος καταλήγει πιθανόν στον Αιολικό…
Στην Αναγέννηση Ιεράπετρας, ομάδα Δ’ Εθνικής της Κρήτης, θα βρεθούν δυο Βολιώτες, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σύψας, που ήταν σε ΑΠΟΒ, Κένταυρο, Κόρινθο, ενώ εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αποστόλης Τανάγιας, πρώην παίκτης του Αστέρα Ριζομύλου, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Νίκης, ενώ ο Κώστας Καρακώστας, που από τον Κεραυνό πήγε στη Νίκη, τώρα μεταγράφηκε στο Νηρέα Πάρου!!!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου