ΤΟΠΙΚΑ

Διαρρήκτης θανάτωσε σκυλιά

διαρρήκτης-θανάτωσε-σκυλιά-317746

Ενώ οι ιδιοκτήτες της κατοικίας ήταν στην περιφορά του Επιταφίου

Νωρίς το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και ενώ οι ιδιοκτήτες κατοικίας, στην οδό Καρτάλη, βρίσκονταν στην περιφορά του Επιταφίου άγνωστος δράστης ή δράστες προχώρησαν σε διάρρηξη και δηλητηρίασαν δύο από τα εννέα σκυλιά του σπιτιού.

Τα άψυχα ζώα τους τα αντίκρισαν σοκαρισμένοι επιστρέφοντας στο σπίτι. Το ζευγάρι, και οι δύο μέλη ζωοφιλικής εταιρίας στο Βόλο, γυρίζοντας μετά την εκκλησία διαπίστωσε ότι δύο από τα μικρής ηλικίας σκυλιά που βρίσκονταν στο εσωτερικό της μονοκατοικίας ήταν νεκρά. Συνολικά, το ζευγάρι ζωόφιλων είχε στο σπίτι τρία μικρά σκυλιά, ενώ άλλα έξι μεγαλύτερα, τα οποία φροντίζει, βρίσκονταν στην αυλή.

Οι ιδιοκτήτες ενημέρωσαν την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ερεύνησαν τους χώρους και δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν εισέλθει στο εσωτερικό της μονοκατοικίας από ανασφάλιστη είσοδο, ενώ οι χώροι ήταν ψαγμένοι με επιπόλαιο τρόπο και τίποτε πολύτιμο δεν απουσίαζε από τα πράγματά τους. Από τα πρώτα στοιχεία φάνηκε ότι στόχος της διάρρηξης ήταν η θανάτωση των ζώων.

Τα σκυλιά διαπιστώθηκε ότι είχαν δηλητηριαστεί. Οι ιδιοκτήτες φέρεται να στρέφουν τις υποψίες τους σε γείτονές τους, οι οποίοι δείχνουν κατά καιρούς ότι έχουν πρόβλημα με τα πολλά κατοικίδια που φιλοξενεί το ζευγάρι των φιλόζωων στη μονοκατοικία του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.

Β. ΣΑΜ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου