ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Γιάννη Πρίντζου στο Ν. Πρίντζο

απάντηση-γιάννη-πρίντζου-στο-ν-πρίντ-851206

Δηλώνοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις του να ανοίξει «κοκορομαχίες» για ανύπαρκτο θέμα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου Νικ. Πρίντζο, ο τέως νομάρχης –όπως ο ίδιος υπογράφει χθεσινή δήλωση- Γιάννης Πρίντζος χαρακτήρισε άδικη την επίθεση που δέχθηκε μετά τη σύσκεψη για τη λειψυδρία.

Ο Γιάν. Πρίντζος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο πρόεδρος της ΕΑΣ «πυροδοτήθηκε αναίτια από λάθος πληροφόρηση» και σε συνδυασμό με την αγωνία του για τα αγροτικά ζητήματα και τον παρορμητικό του χαρακτήρα οδηγήθηκε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, «οι οποίες είναι άδικες, όπως θα το διαπιστώσει ο ίδιος, όταν τις μελετήσει με ηρεμία».
Συγκεκριμένα ο τέως νομάρχης Μαγνησίας Γιάν. Πρίντζος με δήλωσή του απάντησε χθες:
«Τις απόψεις μας για το μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας του θεσσαλικού χώρου τις διατυπώσαμε στη σύσκεψη που προκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ με την εισήγησή μας και την οποία άκουσε ο ίδιος.
Απάντηση στα όσα ισχυρίσθηκε ο πρόεδρος ότι δεν έγινε τίποτε στον τομέα των αρδευτικών έργων στη Μαγνησία έδωσε κατ’ αρχήν ο αντινομάρχης κ. Μεργιαλής και στη συνέχεια ο υποφαινόμενος.
Περιέργως όμως ο κ. Νικήτας Πρίντζος στρέφεται εναντίον μου.
Ουδέποτε έκανα επικρίσεις κατά της ΕΑΣ Βόλου. Αντίθετα, ως νομάρχης τη βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις (Βιομηχανίας, ΕΒΟΛ κ.λ.π.) και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο πρόεδρος.
Τιμώ τους αγρότες και διαχρονικά έχω αγωνισθεί για τα προβλήματά τους. Άλλωστε προέρχομαι από αγροτική οικογένεια, όπως και ο πρόεδρος και υπήρξα αγρότης τουλάχιστον μέχρις ότου άρχισα το επάγγελμα του μηχανικού.
Όσον αφορά στον τομέα των έργων (Κάρλα, Παναγιώτικο, Μαυρομάτι κ.λ.π.) ουδέποτε καπηλεύθηκα τις προσπάθειες άλλων, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και τις δικές μου προσπάθειες και συμμετοχή για την υλοποίησή του.
Σχετικά με το επίμαχο σημείο της παρότρυνσής μου προς τον πρόεδρο: αν πρόκειται να κατεβάσει, μετά δίμηνο όπως δήλωσε, τους αγρότες στους δρόμους, το ορθό τού είπα μέσα στη σύσκεψη, χαριτολογώντας, είναι να τον κατεβάσει πρώτα για τον Αχελώο και όχι όπως διατυπώθηκε σε παραπολιτικό σχόλιο εφημερίδος μόνον για τον Αχελώο.
Ανταποκρίθηκα και πήρα μέρος στις δύο συσκέψεις των φορέων της Μαγνησίας για θέματα λειψυδρίας, που έγιναν με πρωτοβουλία της ΕΑΣ Βόλου, με στόχο να βοηθήσω τις πρωτοβουλίες του προέδρου της.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου