ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Π. Σκοτινιώτη – Ν. Τσιλιμίγκα

συνάντηση-π-σκοτινιώτη-ν-τσιλιμίγκα-320502

Το Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Τζ.Τσαλίκη και άλλα στελέχη του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία».

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ.Τσιλιμίγκα για τα θέματα του Δήμου Βόλου δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τρία προηγούμενα χρόνια για την αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, τόσο από τα τομεακά προγράμματα των Υπουργείων όσο και από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Επίσης, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, με στόχο τη υλοποίηση ολοκληρωμένων αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών σχεδίων. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σκοτινιώτης χαρακτήρισε ιδιαίτερα κρίσιμες τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού η επόμενη πενταετία συμπίπτει, όπως είπε, με την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ, κατά την οποία θα κριθούν σημαντικά ζητήματα για την προοπτική της πόλης και της περιφέρειας συνολικά.

Ο κ. Τσιλιμίγκας εξέφρασε την υποστήριξή του στο σχεδιασμό του Δήμου Βόλου και υπογράμμισε την ανάγκη για γόνιμη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Θεσσαλίας με στόχο την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων. Επίσης, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου