ΤΟΠΙΚΑ

Με τέτοιες πληρότητες θα φύγουμε…Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΜΟΝΑΧΟ

με-τέτοιες-πληρότητες-θα-φύγουμεη-ετ-320565

Τι δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η εκπρόσωπος της εταιρίας

Δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για τις μικρές πληρότητες που έχουν μέχρι τώρα οι πτήσεις από Νέα Αγχίαλο προς Μόναχο, οι εκπρόσωποι της Deskas Reisen GbR που είναι ένα Γραφείο Γενικού Τουρισμού στο Μόναχο και το οποίο από φέτος δρομολόγησε αεροσκάφη της Germania, με στόχο να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Κεντρικής Ελλάδος που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, αποφεύγοντας έξοδα για μετακινήσεις προς και από τα αεροδρόμια της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.

Η δρομολόγηση πτήσεων από τη Νέα Αγχίαλο ξεκίνησε στις 10 Απριλίου με μία πτήση την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη, με στόχο οι πτήσεις να συνεχιστούν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Μολονότι η έναρξη της νέας αεροπορικής γραμμής χαιρετίστηκε από τους φορείς της Μαγνησίας και από τα τοπικά ΜΜΕ, η διάθεση των κατοίκων της Κεντρικής Ελλάδος για κρατήσεις θέσεων στα δρομολόγια της νέας γραμμής αποδεικνύεται μέχρι σήμερα εξαιρετικά υποτονική.

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από όχλησή μας η εκπρόσωπος της Deskas Reisen GbR κ. Εύη Ντέσκα σε σημείωμα που μας απέστειλε σημειώνει εκτός των άλλων τα εξής: «Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Βρίσκομαι στο Μόναχο γιατί έχουμε τον προγραμματισμό των πτήσεων για το καλοκαίρι του 2015 και ο χρόνος είναι υπερπολύτιμος και λιγοστός. Μετά τη συζήτηση που είχαμε στην εταιρία μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι ο Βόλος δυστυχώς δεν είναι στα σχέδιά μας για το επόμενο καλοκαίρι αν δεν υπάρξει αισθητή αλλαγή στις πληρότητες».

Η ταυτότητα της εταιρίας

Εξάλλου, με αφορμή προηγούμενο ρεπορτάζ μας ότι το πρώτο δρομολόγιο από Νέα Αγχίαλο προς Μόναχο στοίχιζε μόλις 59 ευρώ και με αφορμή επισημάνσεις αναγνωστών ότι οι τιμές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι 130 ή 140 ευρώ, η κ. Εύη Ντέσκα διευκρινίζει ότι η εταιρία δεν είναι εταιρία χαμηλού κόστους και ότι οι παραπάνω τιμές, όπως πρόσθεσε, αφορούν τη φουλ τουριστική σαιζόν που είναι οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος.

Ακόμη με αφορμή τα παραπάνω η κ. Ντέσκα μας απέστειλε και τα παρακάτω πληροφοριακά στοιχεία τόσο για την εταιρία της καθώς και για τα αεροσκάφη της Germania που δρομολογούνται στη γραμμή Μόναχο – Νέα Αγχίαλος και αντίστροφα:

«Η Deskas Reisen GbR είναι ένα Γραφείο Γενικού Τουρισμού που ιδρύθηκε το 1991 στο Μόναχο. Κάτοχος άδειας ΙΑΤΑ από το 1999 εκδίδει υπεύθυνα κάθε είδος αεροπορικού εισιτηρίου. Η άριστη και μακρόχρονη συνεργασία που έχει µε τις πρωτοπόρες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης ιδιαίτερα σε δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, την έχουν καταστήσει ως έναν αξιόπιστο και φερέγγυο συνεργάτη τόσο για ιδιώτες όσο και επαγγελματίες.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην αεροπορική σύνδεση Γερμανίας – Ελλάδας εκτελώντας προγραμματισμένες – ναυλωμένες πτήσεις από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και πρόσφατα και από τον Βόλο.

Από τις 10 Απριλίου 2014 εγκαινιάσαμε το δρομολόγιο Μόναχο – Θεσσαλονίκη σε μία προσπάθεια να μειώσουμε την απόσταση της Κεντρικής Ελλάδας από την Ευρώπη.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα εκτελείται μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2014, κάθε Πέμπτη. Για τη συγκεκριμένη πτήση συνεργαζόμαστε με τη Germania. Η Germania ιδρύθηκε το 1979 με έδρα το Βερολίνο και πραγματοποιεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις tour operator. Ο στόλος της απαρτίζεται από 10 Boeing 737 & 8 Airbus 319 νέας τεχνολογίας.

Η πτήση Μόναχο – Βόλος πραγματοποιείται με Boeing 737-300/148 θέσεων. Οι πτήσεις μας δεν ανήκουν στην κατηγορία low cost. Στις οικονομικές τιμές συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι, καθώς και αποσκευές 20 κιλών για κάθε επιβάτη.

Πληροφορίες για τις ώρες πτήσεων και τις τιμές μπορεί κάποιος να βρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.deskas.de/ και στο γραφείο της στη Θεσσαλονίκη 2310 43 99 82».

ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου