ΤΟΠΙΚΑ

Νέα δεδομένα για τη Νίκη Βόλου

νέα-δεδομένα-για-τη-νίκη-βόλου-851206

Ενας άλλος αέρας φαίνεται πως πνέει πλέον στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, η οποία προσπαθεί να αφήσει πίσω όλα εκείνα τα άσχημα στοιχεία που την οδήγησαν στην Γ΄ Εθνική. Στα αγωνιστικά οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε καλό επίπεδο και την Κυριακή δίνουν και το πρώτο τους επίσημο ματς κόντρα στην Πρέβεζα για το κύπελλο. Από την άλλη σε διοικητικό επίπεδο ανακοινώθηκαν τα μέλη της προσωρινής διοίκησης, ενώ ευχάριστα είναι τα νέα και από τις ταμειακές υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Το προσωρινό Δ.Σ.

Το προσωρινό (για δύο μήνες) Δ.Σ. της Νίκης Βόλου ορίστηκε προχτές 27-08-2008 από το μονομελές πρωτοδικείο Βόλου. Αυτό αποτελείται από τους Βασίλειο Γιδόπουλο, Ιωάννη Ροδόπουλο, Δημήτριο Ιωαννίδη, Δημήτριο Μωραΐτη, Κωνσταντίνο Τζαλάκα, Νικόλαο Ανδρέογλου, Δημήτριο Καραγιάννη, Επαμεινώνδα Μαρίτση και Γεώργιο Μαστρογιάννη. Πλέον αυτό που απομένει είναι η σύγκλιση γενικής συνέλευσης ,αλλά και να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ., ώστε να αναλάβει ο καθένας τα καθήκοντά του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιωάννης Ροδόπουλος, που είναι προσωπικός φίλος του κ. Στράτου Γιδόπουλου και επιχειρηματίας, θα αναλάβει την προεδρία της ομάδας.

Φήμες για Πατσιαβούρα και Λαμπρογιώργο

Διάφορες φήμες υπήρξαν και χθες σχετικά με νέα πρόταση της Νίκης Βόλου στον ποδοσφαιριστή Φάνη Λαμπρογιώργο. Οι κυανόλευκοι ψάχνουν για επιθετικό, καθώς φαίνεται πως ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης θέλει κάτι παραπάνω από τον Ματίας, ο οποίος όμως έχει δείξει καλά στοιχεία. Αν δεν προχωρήσει η περίπτωση άλλου επιθετικού π.χ. Λαμπρογιώργου, τότε ο Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο θα είναι αυτός που θα αποκτηθεί. Παράλληλα στη Νίκη φέρεται να έχει προταθεί και ο Δημήτρης Πατσιαβούρας, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, είναι 25 χρόνων και έχει περάσει από Ηλυσιακό, Απόλλωνα Αθηνών, Ακράτητο, Πανιώνιο και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ανακοίνωση για την οικονομική εξυγίανση της Νίκης

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αναφερόμενη στην οικονομική της εξυγίανση: «Ο Στράτος Γιδόπουλος και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνουν ότι βάσει των αποφάσεων των Διοικητικών Δικαστηρίων η οφειλή προς τις Οικονομικές Υπηρεσίες περιήλθε σε καθεστώς ρύθμισης. Έτσι επιτυγχάνεται σε κολοσσιαίο βαθμό η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο υγιές και ξεκάθαρο τοπίο, όσον αφορά στα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ιδιαίτερη μνεία και ιδιαίτερες ευχαριστίες χρήζει η άοκνη νομική συνδρομή του Δικηγόρου Βόλου κ. Εμμανουήλ Παπαπαναγιώτου, οι χειρισμοί του οποίου υπήρξαν πολύτιμοι για την ευόδωση αυτής της προσπάθειας».

Ανακοίνωση Ο.Φ. Νίκης
Την παρακάτω ανακοίνωση λάβαμε και δημοσιεύουμε από τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης: «Είναι γνωστό πανελληνίως ότι ορισμένα ποδοσφαιρικά σωματεία έχουν κοινές προσφυγικές ρίζες από τη Σμύρνη της Μ. Ασίας (Πανιώνιος – Απόλλων – Νίκη Βόλου κ.ά.) και κατ’ επέκταση και άλλα σωματεία από διαφορετικό μετερίζι προσφυγικό (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ – Απόλλων Καλαμαριάς).
Επί 10ετίες οι δεσμοί αυτών των σωματείων με τη Νίκη Βόλου είναι αδελφικοί και άρρηκτοι, αυτό δε αποδεικνύεται διαχρονικά μέσα από φιλικούς αγώνες, κοινές εκδηλώσεις, εορταστικές επετείους, όπως και ηθική συμπαράσταση σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Αυτό έκαναν και ορισμένοι φίλοι-οπαδοί αυτής της κουλτούρας την Τετάρτη 20-8-08 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Α.Σ. Κασσάνδρας-Ολυμπιακός και του Πανιωνίου – Νέας Σμύρνης. Δηλαδή το αυτονόητο. Ανάρτησαν πανό με τα εμβλήματα-σύμβολα της Νίκης Βόλου και του Πανιωνίου και καλωσόρισαν την ομάδα του Πανιωνίου ως ίδιο γνώρισμα των προσφύγων. Και τότε εμφανίστηκε ο προ 3ετίας μεγαλοπαράγοντας και «υπηρέτης» της ιδέας του Πανιωνίου και σήμερα του «Α.Σ. Κασσάνδρας-Ολυμπιακός» και ως άλλος πλανόδιος «επιβήτορας» απ’ ό,τι έχει δείξει μέχρι σήμερα με την παρουσία του στο Βόλο, να αποκαθηλώνει το πανό. Εύλογα τα ερωτήματα αυτής της κίνησης. Α) Δεν θέλει να θυμάται τα κέρδη ή τις ζημίες από την παρουσία του στον Πανιώνιο. Β) Δεν θέλει να θυμάται τον έλεγχο της ΟΥΕΦΑ. Γ) Δεν θέλει να θυμάται τη συμπεριφορά στο πρόσωπό του από τον κόσμο της «πλατείας» όπως λέγεται στη Νέα Σμύρνη; Δ) Ή επειδή δεν υλοποιήθηκαν τα μεγαλόπνοα ποδοσφαιρικά του όνειρα προ 2ετίας, με το ενδιαφέρον της συμμετοχής του στη Νίκη Βόλου. Αυτός μόνο μπορεί να απαντήσει. Ο νοήμων κόσμος βγάζει τελικά τα δικά του συμπεράσματα από το «Βίος και Πολιτεία» – «Έργα και Ημέρες» κάθε ανθρώπου που έχει συμμετοχή στα κοινά. Έπονται και υπογραφές πολλών φιλάθλων».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν επίσημα οι προεγγραφές για την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα φέρουν ταινία ασφαλείας.
Οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: Σκεπαστή Κερκίδα: 200 ευρώ, Θύρες 3 και Μαιάνδρου 120 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα παιδιά έως 12 ετών που συνοδεύονται από το γονέα τους θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Τα σημεία προεγγραφών και διάθεσης των εισιτηρίων είναι: Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης Δορυλαίου και Εγγλεζονησίου, Blue Angels Δημοκρατίας και Κρήτης, Ομιλος Φιλάθλων Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Βιβλιοπωλείο «Γράμματα» Εθνικών Αγώνων 51, Κατάστημα Ηλεκτρικών Δημ. Ιωαννίδη Λεωφόρος Ειρήνης 38, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράτου Μαντζανά Βενιζέλου 27 και Δημοκρατίας, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μ. Στράκα Ιάσονος και Σπ. Σπυρίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου