ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσιάζεται το ψηφοδέλτιο και το πρόγραμμα τη Δευτέρα

παρουσιάζεται-το-ψηφοδέλτιο-και-το-πρ-322585

Tου συνδυασμού του Π. Σκοτινιώτη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του προγράμματος του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»,με υποψήφιο Δήμαρχο τον Πάνο Σκοτινιώτη,θα γίνει κατά τη διάρκεια ανοιχτής εκδήλωσης που προγραμματίζεται για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο «Κορδάτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Παπαστράτου).

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα πρώτα 125 ονόματα υποψηφίων για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόλου Η τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση της ερχόμενης Δευτέρας, μία ημέρα μετά την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Βόλου για την ανακήρυξη των υποψηφίων.

Η εκδήλωση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, θα συνδυαστεί με την παρουσίαση του προγράμματος, το οποίο έχει επεξεργαστεί ειδική ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον Απόστολο Παπατόλια, και αποτελεί έναολοκληρωμένο, καινοτομικό αλλά και ταυτόχρονα ρεαλιστικόπρόγραμμα δράσης της Δημοτικής Αρχής για την επόμενη κρίσιμη πενταετία. Πρόγραμμα που θα εγγυάται ότι ο Βόλος θα διεκδικήσει πραγματικά τη θέση που του αξίζει, με κεντρικό στόχο ο Δήμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικών επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής στους πολίτες και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια νέα, περιβαλλοντικά βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στους πολίτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» για το Βόλο και την προοπτική του. «Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας θα αποτελέσει το συμβόλαιο εμπιστοσύνης μας με την τοπική κοινωνία», τόνισε σε σχετική του δήλωση ο κ. Σκοτινιώτης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν να μείνουν στη μέση όσα με σκληρό καθημερινό αγώνα επιτεύχθηκαν τα τρία προηγούμενα δύσκολα χρόνια, αλλά θα εμπιστευτούν εκείνους που γνωρίζουν τα προβλήματα, έχουν σχέδιο για την πόλη και έχουν επίσης το κύρος και την εμπειρία να εγγυηθούν την πορεία του Δήμου και της πόλης μας στο πλαίσιο ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης που θα υπερβαίνει τη μνημονιακή εποχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου