ΤΟΠΙΚΑ

26 προσλήψεις στο Δήμο Βόλου

26-προσλήψεις-στο-δήμο-βόλου-851206

Πλιεοψηφούν οι γυναίκες… στους προσωρινά διοριστέους του διαγωνισμού που έγινε μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου.
Βάσει της απόφασης της Επιτροπής που έκανε τη μοριοδότηση, προσλαμβάνονται 19 εργάτες Καθαριότητας, με τις αιτήσεις που είχαν κατατεθεί να είναι 570, από τις οποίες 15 είναι γυναίκες και τέσσερις άνδρες.
Με τον ίδιο διαγωνισμό προσλαμβάνονται πέντε οδηγοί, ενώ για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων είχαν κατατεθεί 120 αιτήσεις, 2 χειριστές σαρώθρων -για τις δύο θέσεις είχαν κατατεθεί 13 αιτήσεις.
Από τα 26 συνολικά άτομα που πέρασαν τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ, 7 είναι από τη Μαγνησία και ειδικότερα ένα από το Βόλο, ένα από τον δήμο Φερών, τρία από τη Νέα Ιωνία, ένα από τον δήμο Ιωλκού, ένα από την Καρδίτσα, ένα από Τρίκαλα, επτά από την Λάρισα, ένα από τα Φάρσαλα, ένα από τις Μικροθήβες, ένα από την Θεσσαλονίκη, ένα από τον Ασπρόπυργο και ένα από την Ημαθία.
Ο πίνακας αναρτήθηκε χθες στο δημαρχείο, προκειμένου να κατατεθούν ενστάσεις σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών, παράλληλα θα αποσταλεί στον ΑΣΕΠ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία των προσλήψεων στο Δήμο Βόλου.
Τα ονόματα των διοριστέων ανά ειδικότητα και κατηγορία, είναι τα εξής:

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
ΚΑΡΜΑΓΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (απορριμμάτων)
ΓΕΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΓΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (απορριμμάτων)
ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΟΥΛΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (απορριμμάτων)
ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΤΣΙΝΑΦΟΡΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ (Ψυκτικός)
ΞΥΠΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (εργατών καθαριότητας)
ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
ΝΤΟΥΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΡΗΓΑΚΗ ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ-ΑΝ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΣΙΒΟΛΑ ΡΟΔΑΝΘΗ, ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΙΑΒΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΜΠΑΤΣΙΛΑ ΙΣΜΗΝΗ, ΛΑΜΠΡΟΓΕΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (εργατών καθαριότητας) ΤΑΣΤΕΜΙΡΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΝΟΥ ΣΥΝΟΔΗ, ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΕΛΕΝΗ, ΣΤΑΒΑΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΠΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑΣΕΜΗ, ΒΑΡΑΚΗ ΔΑΝΑΗ-ΜΕΡΟΠΗ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου