ΤΟΠΙΚΑ

Νέα φιλική νίκη του Ολυμπιακού, κέρδισε 4-0 τον Εθνικό Κατερίνης

νέα-φιλική-νίκη-του-ολυμπιακού-κέρδισ-851206

Μπορεί χθες στο γήπεδο της Νεάπολης το θέμα συζήτησης μεταξύ των φίλαθλων να ήταν… το ΕΑΚ και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να λένε μπράβο στον Αχιλλέα Μπέο «που τάραξε τα νερά, λέγοντας αλήθειες», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά κάποιοι… αλλά ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο έβγαλε νέα χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό που έγινε εκεί και η ομάδα κέρδισε 4-0 τον Εθνικό Κατερίνης
Με καλά διαστήματα στο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 4-0 του Εθνικού Κατερίνης, σε ένα φιλικό που ο Γιόζεφ Μπουμπένκο ξεκούρασε κάποιους παίκτες, έδωσε περισσότερο χρόνο σε άλλους, ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο Πέδρο Ιράλα. Ο Σλοβάκος τεχνικός περιμένει και τους Πακάλτση – Ψαρρή, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμη επιτελικός παίκτης.
Το χθεσινό ματς είχε και δυσάρεστα, αφού στο 10΄τραυματίστηκε ο Διαμάντης (θλάση) και στο 25΄ ο Ιακωβάκης (στο χέρι), ωστόσο το ιατρικό τιμ δεν εκφράζει ανησυχίες.
Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνιστικά έδειξαν σταθερότητα και πέτυχαν δυο γκολ σε κάθε 45λεπτο με διαφορετικές ενδεκάδες.
Στο 6΄ο Αρης Μιχάλης με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 20΄ο Ιράλα είχε γυριστό σουτ στο δοκάρι. Στο 40΄ο Αλέξης Γιακάκογλου μετά από λάθος της άμυνας και του γκολκίπερ με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ στο 48΄μετά από ωραία ενέργεια του Σκαρτσίλα, ο Γκαρσία πλάσαρε και έκανε το 3-0. Στο 51΄ ο Ράμι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Βεζυρίδης (46΄Θέμελης), Γεροντίδης (76΄Μιχάλης), Γεωργιάδης (46΄Γουσούλης), Δήμας (46΄Κοντέων), Λιόλιος (46΄Κατσικάς), Ιράλα (46΄Μάγερνικ), Ναρασιάνης (46΄Στεφανίδης), Ιακωβάκης (28΄Γκαρσία), Γιακάκογλου (46΄Σκαρτσίλας), Διαμάντης (13΄Τσουλάκος,-76΄Γιακάκογλου), Μιχάλης (46΄Ράμι)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Θεοδωρόπουλος (46 Σπανός), Σαμανίδης (46 Αράπη), Τριανταφυλλίδης (46 Συμπεθέρης), Λαζαρίδης (46 Σαββίδης), Δασκαλόπουλος (46 Αετός), Παππάς (46 Τσιτσαλίδης), Σέου (46 Καλαμπάκας), Ποτουρίδης (46 Ραφτόπουλος), Ευσταθιάδης (46 Μυστρίδης), Τζίκου (46 Ανδρονικίδης), Καρυπίδης (46 Τολούδης).

*Το επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου γίνεται το Σάββατο, 30 Αυγούστου, στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Αγχιάλου με την ομάδα του Πυράσου στις 6 το απόγευμα, ενώ ακολουθεί στις 3 Σεπτεμβρίου στο εθνικό στάδιο του Αλμυρού ματς με την ομάδα της Λαμίας, επίσης στις 6 το απόγευμα.

Μετά ακολουθεί ο μεγάλος αγώνας στις 7 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ΑΕΚ, όπου μετά τη λήξη του θα πραγματοποιηθεί συναυλία με αξιόλογους καλλιτέχνες Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτη Γονίδη και Σάκη Ρουβά.
Το εισιτήριο για τη διπλή εκδήλωση κοστίζει 20 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, από τα εξής σημεία:

* Δισκοπωλείο INTRIS, Σπυρίδη με Αλεξάνδρας

* Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Βλαχάβα, Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Δημητριάδα

* Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Στράκα, στην Ιάσονος

* Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος (κάθε απόγευμα 7μ.μ.-10 μ.μ.)
*Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Παλληκαρίδη -Ιωλκού
* Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο του Πανεπιστημίου «Παπαστράτος», (κάθε απόγευμα 7.μ.μ.-10 μ.μ.)

* Από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο (καθημερινά 9 π.μ.- 2 μ.μ. και 6 μ.μ.-9 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ.-2 μ.μ.)

Εφυγαν για… δημαρχείο
Στο 20λεπτο του β μέρους στο φιλικό Ολυμπιακού-Εθνικού Κατερίνης οι Austrian Boys έφυγαν από το γήπεδο και μετέβησαν στο Δημαρχείο Βόλου, όπου ξεκινούσε Δημοτικό Συμβούλιο, για να διαμαρτυρηθούν για την καθυστέρηση στα έργα στο ΕΑΚ Βόλου.
Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys και η Original 21 Βόλου συμφώνησαν να περιφρουρήσουν από κοινού τις εξέδρες στο φιλικό της 7ης Σεπτεμβρίου του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΚ.

Ανακοίνωση ΣΦΕΟΒ
Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού ΣΦΕΟΒ αναφέρει τα εξής: “Μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Αχ. Μπέου ο ΣΦΕΟΒ και τα εκατοντάδες μέλη μας στηρίζουμε απόλυτα τις θέσεις του μεγαλομετόχου και της Διοίκησης της ΠΑΕ.
Εκφράζουμε πάλι την αγανάκτησή μας για την αδιαφορία και απραξία του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα έπρεπε να ζητήσουνε συγνώμη για τα όσα δεν έκαναν και να ομολογήσουν την αδράνειά τους, αφού τα τελευταία 10 χρόνια (οκτώ χρόνια η πρώην Δημοτική παράταξη και δύο χρόνια η σημερινή), δεν έκαναν τίποτα στο Στάδιο και μάλιστα σε περίοδο Ολυμπιακών και Πανευρωπαϊκών Αγώνων. Αντίθετα σε ύφος εξουσίας και αφασίας αντεπιτίθενται στο Αχ. Μπέο. Εμείς τους δηλώνουμε να μην μας υπολογίζουνε για ψήφους κ.λ.π., καταλάβαμε τον ρόλο τους και δεν τους θέλουμε στο Στάδιο στους αγώνες της ομάδας μας.
Και κάθε βδομάδα θα δημοσιοποιούμε ανακοίνωσή μας και θα ρωτάμε συνεχώς τι έκαναν τα τελευταία 10 χρόνια για το Στάδιο, μέχρι να μας απαντήσουνε.
Φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου Η διεκδίκηση για τα συμφέροντα της ομάδας, οι μετωπικές συγκρούσεις, οι ανατροπές, οι αλλαγές, είναι υπόθεση και υποχρέωση όλων μας. Γι αυτό καλούμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε συνεχή επαγρύπνηση και συσπείρωση για να περιφρουρήσουμε και να πετύχουμε αυτά που μας ανήκουνε. Κατανοούμε την ταραχή, την πίκρα και αγωνία κάποιων, αλλά θα μας βρούνε μπροστά τους.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου