ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο Βόλο

παρουσίαση-του-ψηφοδελτίου-στο-βόλο-324652

Από το συνδυασμό «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή»

Παρουσιάστηκε χτες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή», παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη Στάθη Ντούρου και του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Μάνου Σκούφογλου.

Η συντονίστρια της παρουσίασης υπογράμμισε «την ανάγκη της πάλης για την ανατροπή της ολομέτωπης επίθεσης κεφαλαίου – κυβερνήσεων-ΕΕ, η οποία προσπαθεί να φορτώσει την καπιταλιστική κρίση στις πλάτες των εργαζομένων» και συνεχίζοντας τόνισε: «Η δική μας πολιτική πρόταση απευθύνεται στο κίνημα, στον κόσμο της εργασίας και της Αριστεράς και είναι στενά συνδεδεμένη με τις τάσεις ανασυγκρότησης του εργατικού κινήματος και αλλαγής του χάρτη στην Αριστερά. Η πρότασή μας είναι αναγκαία και ρεαλιστική για την επιβίωση του εργαζόμενου λαού και μπορεί να δώσει συνολική απάντηση ενάντια στη σύγχρονη καπιταλιστική βαρβαρότητα. Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από ανθρώπους της ανεργίας, του μόχθου και των λαϊκών αγώνων», δήλωσε η συντονίστρια στην ομιλία της.

Στην παρουσίαση τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νικόλαος Νίτης, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο και δήλωσε: «Η Αριστερή Παρέμβαση θέλει να εκφραστεί ενάντια στην πιο αντιδραστική κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση. Καλούμε το λαό να καταδικάσει την κυβέρνηση και τα αριστερά και δεξιά δεκανίκια της». Η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Σούλα Κατσιαμπούρα έριξε ευθύνες στις εκάστοτε κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι «προετοίμασαν την απόλυτη επικράτηση των τραπεζών και του κεφαλαίου με την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ και την ολοκληρωτική υπαγωγή της στο κοινό πρόγραμμα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ με την υπογραφή των μνημονίων».

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι:

Γκούτη Έλλη: Τοπογράφος μηχανικός

Γούσης Κωνσταντίνος: Νομικός-πολιτικός επιστήμονας

Ευαγγελάκος Ευάγγελος: Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ

Κατσιαμπούρα Ασπασία: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Λάσκου-Χουλιαρά Ελένη: Μαία

Μολόχας Στέφανος: Ξυλουργός

Νίτης Νικόλαος: Οικοδόμος, τεχνολόγος μηχανολόγος

Οικονόμου Αριστείδης: Εργαζόμενος στον ΟΣΕ

Παυλίδης Αλέξης: Βιομηχανικός εργάτης

Σεβαστίδου Ολγα: Κοινωνική ανθρωπολόγος

Στεφανάκης Δημήτριος: Φοιτητής του τμήματος αρχιτεκτονικής Βόλου

Τσιρογιάννης Δημήτριος: Ανεργος (βιβλιοθηκονόμος – μουσικός)

Τύμπας Στέφανος: Ανεργος (γεωπόνος – αγρότης)

Για την εκλογική περιφέρεια Σποράδων:

Φουκαλά Συνοδή: Ανεργη (παιδαγωγός προσχολικής αγωγής-θεατρολόγος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου