ΤΟΠΙΚΑ

Καραμπόλα 4 λεωφορείων έξω από το Αερινό

καραμπόλα-4-λεωφορείων-έξω-από-το-αεριν-325109

Ασπρόμαυρο κομβόι 165 λεωφορείων επιχείρησε στάση για προσωπικές ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο πάρκινγκ πριν τον Κόμβο Αερινού, αλλά σημειώθηκε καραμπόλα

Καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων από το «ασπρόμαυρο» κομβόι των 165 πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετέβαιναν από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα για το χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του «Δικέφαλου του Βορρά», σημειώθηκε χθες στις 6:30 περίπου το πρωί, έξω από το Αερινό, λίγο μετά τον Κόμβο Βελεστίνου.

Τέσσερα πούλμαν «καρφώθηκαν» το ένα πίσω από το άλλο, όταν επιχειρήθηκε στάση σε χώρο πάρκινγκ δίπλα στην Εθνική, για την εξυπηρέτηση προσωπικών αναγκών των 8.000 και πλέον φιλάθλων που επέβαιναν στα πούλμαν.

Την ώρα που τα λεωφορεία επιχειρούσαν να μπουν στο πάρκινγκ, προφανώς δεν κράτησαν τις απαιτούμενες αποστάσεις ασφαλείας. Ενα λεωφορείο «καρφώθηκε» σε προπορευόμενό του και ακολούθησαν άλλα δύο από πίσω.

Από την καραμπόλα ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Τα 160 λεωφορεία, συνέχισαν κανονικά την πορεία τους προς Αθήνα. Τα τέσσερα που συμμετείχαν στην καραμπόλα κι ένα ακόμη που έπαθε λάστιχο, παρέμειναν στο χώρο μαζί με 250 φιλάθλους.

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν άλλα τέσσερα λεωφορεία, τα οποία παρέλαβαν περίπου στις 12 το μεσημέρι, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και συνέχισαν την πορεία προς Αθήνα. Στο μεσοδιάστημα αποκαταστάθηκε και το λάστιχο στο πέμπτο λεωφορείο, που επίσης συνέχισε κανονικά την πορεία του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου