ΤΟΠΙΚΑ

Τρεις προσχωρήσεις την τελευταία στιγμή ~ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΟΛΟΥ

τρεις-προσχωρήσεις-την-τελευταία-στι-325344

Νίκος Χατζησταματίου, Τέλης Δουλόπουλος και Αντώνης Τσελέντης… Τρεις άνθρωποι με διαφορετική αφετηρία, διαφορετική επαγγελματική και πολιτική διαδρομή που όμως από χθες έχουν κάτι κοινό.

Είναι οι τρεις «μεταγραφές», τα τρία «αποκτήματα» των συνδυασμών στο Δήμο Βόλου, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και λίγες ώρες πριν κατατεθούν τα ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Αντώνης Τσελέντης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ που μόλις χθες «κρέμασε» την πένα του λόγω συνταξιοδότησης και ρίχνεται στη μάχη των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Βόλου με το ψηφοδέλτιο του Μαργαρίτη Πατσιαντά «Δρόμοι Συνεργασίας».

Ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Τέλης Δουλόπουλος «έκλεισε» και θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Μιτζικού «Δύναμη Βόλου» ενώ ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Νίκος Χατζησταματίου, αποδέχτηκε και κατεβαίνει στο στίβο των δημοτικών εκλογών με το συνδυασμό του δημάρχου Βόλου «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».

«Για το συμφέρον του Βόλου»

Σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Νίκος Χατζησταματίου με αφορμή την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές υπογράμμισε: «Δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Πάνου Σκοτινιώτη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του θεωρώντας ότι η πόλη μας αυτή την ώρα έχει ανάγκη τη συνένωση δυνάμεων που θα μπορέσουν να την οδηγήσουν με όραμα και σιγουριά τα επόμενα κρίσιμα χρόνια. Ελπίζω οι συμπολίτες να μου δώσουν την ευκαιρία να υπηρετήσω το κοινό συμφέρον του συνόλου των δημοτών του Βόλου».

«Συστρατεύομαι στον κοινό στόχο»

«Τριάντα χρόνια, κάθε μέρα, στο τοπικό και στο δημοτικό ρεπορτάζ ως δημοσιογράφος -σημειώνει σε δήλωσή του ο Αντώνης Τσελέντης- κατέγραφα τα προβλήματα της πόλης, έκανα επισημάνσεις για τα κακώς κείμενα, πρότεινα λύσεις. Οι τελευταίες, πολλές από τις οποίες χρονίζουν και μάλιστα με μηδενικό κόστος, ήλθε η ώρα επιτέλους να υλοποιηθούν. Με μπροστάρη το Μαργαρίτη Μ. Πατσιαντά έναν μαχητικό δικηγόρο – εργατολόγο, ένα άτομο άμεμπτης ηθικής, με μεγάλη αυτοδιοικητική επάρκεια και εμπειρία, έναν δημοκράτη που κινήθηκε διαχρονικά, χωρίς παρεκκλίσεις και παλινωδίες, στο χώρο της Κοινωνικής Αριστεράς.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, θέλω να πιστεύω, ότι αποτελούν τα εχέγγυα για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος. Με πρόσωπα άφθαρτα, ικανά, έντιμα και εργατικά, μακριά από τις καντρίλιες του τοπικού κατεστημένου και των ετερόκλητων συγκλίσεων, στο όνομα εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων. Σ΄αυτό το προσκλητήριο του Μ. Πατσιαντά θα ήταν λιπόψυχο εκ μέρους μου να είμαι απών και να αρνηθώ την πρόσκλησή του για συστράτευσή μου με τους «Δρόμους Συνεργασίας». Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που έδειξε στο πρόσωπό μου».

Ο κομματικός πατριωτισμός και η συσπείρωση που φαίνεται τις τελευταίες μέρες στο πρόσωπο του Μιχάλη Μιτζικού ότι έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάτασης στο συνδυασμό «Δύναμη Βόλου» που στηρίζεται και από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο, λειτούργησαν ενισχυτικά προκειμένου ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Τέλης Δουλόπουλος να πάρει την απόφαση και να συνταχθεί με τον κ. Μιτζικό με τον οποίο θα είναι υποψήφιος για το Δήμο Βόλου.

«Σε μία δύσκολη στιγμή για τη χώρα και την πόλη μας να δώσω και αυτή τη φορά τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με το συνδυασμό του Μιχάλη Μιτζικού. Εάν οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους δεσμεύομαι να παλέψω για την επίλυση των προβλημάτων τους τα οποία δυστυχώς είναι πολλά και έχουν δυσκολέψει αφόρητα την καθημερινότητά τους. Η πόλη μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο και για αυτό θα αγωνιστώ όπως κάνω μέχρι τώρα».

Και οι τρεις προαναφερθέντες είναι άνθρωποι «δικοί μας» καθώς ο συνάδελφος Αντώνης Τσελέντης επί μία δεκαετία εργάστηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Νίκος Χατζησταματίου είναι ο νομικός σύμβουλος της εφημερίδας μας ενώ ο Τέλης Δουλόπουλος είναι κουμπάρος της οικογένειας Πώποτα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου