ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση Ν. Τσιλιμίγκα για το ψηφοδέλτιο

δήλωση-ν-τσιλιμίγκα-για-το-ψηφοδέλτιο-327260

«Καλύπτει όλο το φάσμα των προοδευτικών πολιτών», ανέφερε

Κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο νίκης, όπως το χαρακτήρισε, της «Θεσσαλών Συμπολιτείας» από τον επικεφαλής της και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ν. Τσιλιμίγκα.

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο κ. Τσιλιμίγκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ο συνδυασμός που καταθέσαμε είναι ένας συνδυασμός ελπίδας, μάχης και νίκης. Καλύπτει όλο το φάσμα των προοδευτικών πολιτών και απαρτίζεται από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου μας, είναι βιοπαλαιστές και επιστήμονες και διαθέτουν την εμπειρία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την Περιφέρεια. Ο στόχος μας είναι να πούμε «όχι» σε πρακτικές μονοπρόσωπης διαχείρισης της εξουσίας σε περιφερειακό επίπεδο».

Δήλωση του Αρ. Μπασδάνη

Σε χθεσινή του δήλωση ο Αρ. Μπασδάνης ανέφερε:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Θεσσαλών Συμπολιτεία», με επικεφαλής τον καταρτισμένο επιστήμονα και καρδιοχειρουργό Νίκο Τσιλιμίγκα, ο οποίος μου έκανε επίσημη πρόταση αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα εκπροσώπησης του επιχειρηματικού κόσμου στο συνδυασμό του. Αυτή την κρίσιμη στιγμή, σε επίπεδο τοπικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση. Χρειάζονται άμεσα μέτρα ανακούφισης και υποστήριξης για να μην χαθεί μια ολόκληρη τάξη, της οποίας είμαι μέλος, που είναι και η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Δεσμεύομαι να υπηρετήσω όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του Νομού μας με τον καλύτερο τρόπο, όπως έχω κάνει όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά. Παρότι δέχθηκα προτάσεις να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, αρνήθηκα διότι από νωρίς εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου να βοηθήσω την επιχειρηματική κοινότητα από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου