Στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες

Τελευταία ενημέρωση: 2014-04-29, 13:32:35
Στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες

Πίσω στα θρανία, μετά τις διακοπές του Πάσχα

Επιστροφή από χθες στις σχολικές αίθουσες για το σύνολο των μαθητών, μετά το πέρας των διακοπών για τη γιορτή του Πάσχα.

Μόνο στα τμήματα της γ’ τάξης των Λυκείων, οι αίθουσες είναι μισοάδειες, από τη στιγμή που οι τελειόφοιτοι μαθητές κάνουν χρήση των απουσιών που δικαιούνται, προκειμένου να αφιερωθούν στη μελέτη ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων.

Οι μαθητές έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις και ανάλογα με τα περιθώρια που έχει ο καθένας, κάνει χρήση των απουσιών του για να μελετήσει τα μαθήματα, απρόσκοπτα στο σπίτι.

Ετσι τα απουσιολόγια, φαίνεται πλέον να γεμίζουν ασφυκτικά, τακτική συνήθης τα τελευταία χρόνια.

Σημειώνεται ότι χθες βγήκε και η εγκύκλιος για τις Στρατιωτικές Σχολές. Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις με στόχο την είσοδό τους στις στρατιωτικές σχολές, θα πρέπει από μόνοι τους να στείλουν στις διευθύνσεις των σχολών, τους φακέλους με τα προσωπικά τους στοιχεία, προκειμένου να περάσουν από ψυχομετρικά τεστ και αθλητικές δοκιμασίες.

Οι φάκελοι θα πρέπει να αποσταλούν από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους έως τις 12 Μαΐου.

Σχόλια
γιατί υπέρμετρα?
Μιλάμε για τον καθηγητή που πριν χρόνια είχε βάλει θέμα στους φοιτητές του τον Χριστούλη να την γεμίζει την γαλοπούλα με μια τραγουδιάρα ντυμένη καλόγρια. Για τον άνθρωπο που έκανε ομιλία για τους Τσάμηδες. Τον διανοούμενο που ζήτησε στέγη μακεδονικού πολιτισμού στην Φλώρινα Τον ακαδημαϊκό που υπέγραψε για το σχέδιο Ανάν παίρνοντας κάποια μαύρα κουρκουμπίνια από ΜΚΟ. Τον υποψήφιο που τον ενόχλησε η Σουλεϊμάν της Ελπίδας και όχι ο Κουρτ των Γκρίζων Λύκων Που χαρακτήρισε την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης ενιαίο, συμπαγές, τούρκικο πράμα Τον θέλουμε στην Πάντειο να ... εκπαιδεύει τα παιδιά μας ή στις Βρυξέλλες να ... ενημερώνει το Ευρωκοινοβούλιο?
Υπέρμετρα? - 2014-04-27 16:38:22
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=