ΤΟΠΙΚΑ

Βελτίωση Ολυμπιακού στο αγωνιστικό του πρόσωπο… και στασιμότητα στα έργα στο ΕΑΚ, όπου έχει έδρα!!!

βελτίωση-ολυμπιακού-στο-αγωνιστικό-τ-851206

Ικανοποίηση επικρατεί για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ αντίθετα προβληματισμός υπάρχει στην ΠΑΕ για την καθυστέρηση που υπάρχει στην έναρξη των έργων στο ΕΑΚ που είναι και η έδρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.
Ενώ το ξεκίνημα των έργων στο ΕΑΚ πήγαινε από Δευτέρα σε Δευτέρα, στον Ολυμπιακό είναι πλέον βάσιμη η ανησυχία ότι η ομάδα δεν θα καταφέρει να ξεκινήσει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα στη φυσική της έδρα. Το πρώτο ματς έδρας στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι στις 21 Σεπτέμβρη με την Αναγέννηση Καρδίτσας (πρεμιέρα β εθνικής 14/9 στην Κατερίνη) τα έργα αναμόρφωσης του ΕΑΚ λέγεται θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, ενώ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα απαιτούνται 40 ημέρες.
Το ευχάριστο είναι πως χθες ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει συναυλία στις 5/9, αφού τα έργα θα έχουν ξεκινήσει.
Αισιόδοξα μηνύματα εν όψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής έστειλε στους φίλους του ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στο Πανθεσσαλικό τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Ολυμπιακός με τον Ηρακλή στο τελευταίο του τεστ στον τρίτο κατά σειρά φιλικό με αντίπαλο ομάδα της Σούπερ Λίγκας η βολιώτικη ομάδα έκανε μια ακόμη εμφάνιση και ήρθε 2-2. Οι ερυθρόλευκοι που ήταν πολύ καλοί στο 30λεπτο άνοιξαν το σκορ με τον Ιωάννου στο 15ο λεπτό. Αντίθετα στην επανάληψη ο «Γηραιός» ανέβηκε και πέτυχε δύο γκολ με τους Γκαρσία (76’) και Γιάντση (82’). Ωστόσο, οι Βολιώτες είχαν τον τελευταίο λόγο με το τέρμα του Τσουλάκου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Θέμελης (46’ Βεζυρίδης), Ραγκουέλ (83 Δήμας), Γουσούλης, Κατσικάς, Κοντέων, Μάγερνικ, Στεφανίδης, Ιακωβάκης (46 Γιακάκογλου), Γκαρσία (46 Σκαρτσίλας), Ιωάννου (61 Μιχάλης), Ραμί (70 Τσουλάκος).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Μπούρμπος (64 Παπαζαχαρίας), Ιωαννίδης, Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Φούφουλας (64 Παπαστεριανός), Μάρκες (64 Κομβολίδης), Γκαρσία Πιτού, Ντίε (64 Επστάιν), Ρατόν (80 Πιτσόκος), Γιάντσης.
Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε και ο Γιόζεφ Μπουμπένκο από το δυνατό φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή. Ο Σλοβάκος τεχνικός είδε θετικά σημάδια, ωστόσο, διαπίστωσε κούραση στην ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αύριο με Εθνικό Κατερίνης
Εναν ακόμη φιλικό αγώνα θα δώσει αύριο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που θα υποδεχθεί τον Εθνικό Κατερίνης. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης. Το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Πύρασο, ενώ στις 3 Σεπτέμβρη υπάρχει άλλο ένα φιλικό με τη Λαμία.

Ενας ήρθε, ένας έφυγε
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Ανδριόπουλου, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων.
Ο Ανδριόπουλος που έχει γεννηθεί 12/5/1984, έχει θητεία σε Παναχαϊκή, ΠΑΟΚ, Ρόδο, Ναυπακτιακό και πέρσι έπαιξε σε 13 ματς στη Νίκη Βόλου.
Αντίθετα λύθηκε το συμβόλαιο του Μανώλη Μαρκάκη που άνηκε την ομάδα του Πανιωνίου, ενώ έπαιξε στην Μαρκό και στον Κεραυνό Κερατέας, όπου επιστρέφει.
Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει και για έναν ακόμη παίκτη από τον Πανιώνιο που είναι ο αμυντικός Γκιτσάλης, αλλά και για ένα 10άρι από τη Λατινική Αμερική.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2008-09 από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στη διεύθυνση Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να εξυπηρετούνται από τα γραφεία της εταιρίας, το πρωί 10-2 και το απόγευμα 6-9, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ είναι: 24210-34507 και 24210-34509.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 120 ευρώ (Οργανωμένοι), Θύρα 3 και 5 250 ευρώ, Θύρα 4 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 750 ευρώ VIP. Η Θύρα 6, για λόγους ασφαλείας θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

Διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
Ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 7ης Σεπτεμβρίου, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από όλους τους φιλάθλους.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτη Γονίδη και Σάκη Ρουβά, για την ενότητα του φίλαθλου κόσμου.

Το εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ και από αύριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια, από τα εξής σημεία:

* Δισκοπωλείο INTRIS, Σπυρίδη με Αλεξάνδρας

* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβα, Αγίου Δημητρίου, στη Νέα Δημητριάδα

* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, στην Ιάσονος με Σπυρίδη

* Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος (κάθε απόγευμα 7μ.μ.-10 μ.μ.)

* Στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο του Πανεπιστημίου “ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ”, (κάθε απόγευμα 7.μ.μ.-10 μ.μ.)

* Από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο (καθημερινά 9 π.μ.- 2 μ.μ. & 6 μ.μ.-9 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ.-2 μ.μ.)

Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος σε όλα τα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, είναι ελεύθερη για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου