ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια με φιλικά για τις ομάδες του περιφερειακού

συνέχεια-με-φιλικά-για-τις-ομάδες-του-π-851206

Σαββατοκύριακο πλούσιο σε φιλικούς αγώνες ήταν αυτό που πέρασε για τις ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος, καθώς και οι τρεις έδωσαν παιχνίδια προετοιμασίας. Από την μία Ρήγας Φεραίος και Πύρασος βρέθηκαν στη Λάρισα για να αντιμετωπίσουν Αχιλλέα και Αμπελώνα, ενώ ο Θησέας Αγριάς φιλοξένησε τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς.

Θησέας Αγριάς
Απέναντι στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς βρέθηκαν το Σάββατο οι παίκτες του Θησέα Αγριάς, δίνοντας έτσι το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. Ο τεχνικός των πράσινων Αντώνης Μάνδαλος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, ικανό να σταθεί στην κατηγορία. Οι μέχρι τώρα κινήσεις αυτό επιβεβαιώνουν και το μόνο που απαιτείται είναι όρεξη αλλά και υπομονή, μέχρι ο Θησέα να αποκτήσει και πάλι την χαμένη αίγλη. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες της Αγριάς επικράτησαν με 3-0, ωστόσο απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν ο Χρήστος Οικονόμου στο 25’ με φάουλ, ο Κοτζαθανάσης στο 50’ με σουτ έπειτα από πάσα του Μπέκου και ο Καψάλης με κεφαλιά στο 76’ μετά από ενέργεια του Κοτζαθανάση.
ΘΗΣΕΑΣ: Φιλιππίδης, Φλάμος, Σιγάλας, Καμπουρέλης, Ναουμίδης, Σ. Οικονόμου, Κωστής, Μπέκος, Γεωργίου, Χ. Οικονόμου, Καψάλης. Στο Β’ μέρος θέση πήραν και Αλσώνας, Κοτζαθανάσης, Καραγιώργος και Τσουκάλης.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου
Απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων βρέθηκε την Κυριακή η ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Ο Πύρασος δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τα επιθετικά του προσόντα, διατήρησε όμως το μηδέν στην άμυνα και έτσι η αναμέτρηση έληξε δίχως να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Άλλωστε ο Νίκος Χατζηκυριακίδης έδωσε το βάρος στην άμυνα και πώς θα μπορούν οι παίκτες του να φεύγουν αλώβητοι από δύσκολες έδρες, που δεν είναι και λίγες στο περιφερειακό πρωτάθλημα.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Αμπελάκιας, Φραγγούλης, Γκάγκας, Στεφανής, Δημούτσης, Μπλότσικας, Ξηρόφωτος, Μπασδάνης, Πετρίδης, Φασουράκης, Πάσιος. Αγωνίστηκαν επίσης οι Τσιλίγκος, Ρουκάς, Κίτσιος, Σπύρου, Σωτηρόπουλος, Παπανίκος, Δανόπουλος και Κρεβατάς. Το επόμενο φιλικό έχει οριστεί για το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 6 μ.μ., όταν και στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου θα βρεθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ρήγας Φεραίος
Στον Αμπελώνα Λάρισας ώστε να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα βρέθηκε προχθές ο Ρήγας Φεραίος. Οι κυανόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι κόντρα στην τοπική ομάδα με σκορ 2-2. Για την ομάδα του Τάκη Παραφέστα ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όμως οι κυανόλευκοι βρέθηκαν πίσω με 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Κατσούγκρη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από την τεχνική ηγεσία χρόνο συμμετοχής έλαβαν 24 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα στο Α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τζέκας, Χ. Ζαχαράκης, Σπαθής, Χ. Χολέβας, Γρούνας, Αλεξίου, Αποστολίδης, Λυρίτσης, Ανδουτσόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Παπαγακής. Τέλος στο Β’ αγωνίστηκαν οι: Μαστοροδήμος, Εμμανουήλ, Φασούλας, Δ. Χολέβας, Βουραζέρης, Κατσούγκρης, Τσιαντής, Κ. Ζαχαράκης, Γκουγκούδης, Μπατής, Μιχολίτσης, Παλπανάς και Τσουρίκας. Η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους κυανόλευκους θα είναι αυτή απέναντι στον Πυργετό στις 31 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο Βελεστίνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου