ΤΟΠΙΚΑ

Υπό το βλέμμα Γιδόπουλου η καλή εμφάνιση της Νίκης

υπό-το-βλέμμα-γιδόπουλου-η-καλή-εμφάνι-851206

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε η Νίκη Βόλου και στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι. Οι κυανόλευκοι, υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Στράτου Γιδόπουλου, τέθηκαν αντιμέτωποι της Αναγέννησης Καρδίτσας και παρά την ήττα με 2-0 εντυπωσίασαν κατά διαστήματα. Παράλληλα στην οικογένεια της Νίκης θα παραμείνει για τον επόμενο χρόνο ο Θοδωρής Μητράκας.

Επέστρεψε ο Μητράκας
Ανατροπή των δεδομένων είχαμε χθες, καθώς παρά τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο Θοδωρής Μητράκας θα είναι παίκτης της Νίκης και τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε μια ανάσα από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζας, αλλά τελικά δεν έγινε συμπαίκτης εκ νέου με τον Χρέντσαρ και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος της Νίκης την Κυριακή, οπότε και οι δύο ομάδες συγκρούονται για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Μητράκας βρέθηκε χθες στο Πανθεσσαλικό, όπου και προπονήθηκε, ενώ υπέγραψε και συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Εχασε, αλλά άρεσε και πάλι η Νίκη
Το δεύτερο φιλικό της κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προετοιμασίας έδωσε την Κυριακή η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζοντας την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας. Το τελικό 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια των κυανόλευκων, που άφησαν αρκετά ελπιδοφόρα μηνύματα παρά την ήττα. Οι υποσχέσεις για γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο από την πλευρά του Λεωνίδα Γαρδικιώτη φαίνεται πως παίρνουν σάρκα και οστά, ωστόσο η ενίσχυση σε δύο θέσεις είναι επιτακτική. Ο λόγος γίνεται για την θέση του επιθετικού αλλά και αυτή του στόπερ, μιας και πολλές ήταν οι στιγμές που παρότι οι κυανόλευκοι έπαιζαν σωστά την μπάλα, κυρίως από τα αριστερά με τους Καριώτη και Μπένγκουα, δεν μπορούσαν εν τέλει να φθάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Παρ’ όλα αυτά δεν ήταν λίγες οι στιγμές που οι κυανόλευκοι χειροκροτήθηκαν από τους γηπεδούχους φίλους, ενώ παρόντες ήταν και περίπου 50 φίλοι της Νίκης που ταξίδεψαν οργανωμένα. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία των Μάγγου και Μπένγκουα, ενώ ως αριστερό μπακ αγωνίστηκε ο Καριώτης, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Στην άμυνα ο Σωτρίνης αποτελεί εγγύηση, όμως θα πρέπει να βρεθεί και ένας κατάλληλος υποστηρικτής του. Μάλιστα κάτι τέτοιο είχε παραδεχθεί και ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Σχετικά με τον Ματίας Κιάκιο, ο Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο θα συνεχίζει να δοκιμάζεται, καθώς έχει δείξει καλά στοιχεία, παρ’ ότι υπολείπεται στη φυσική κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέρματα σημειώθηκαν από τον Σωκράτη Μπουντούρη στο 41ο και 60ο λεπτό, ενώ ο Καντιμοίρης είπε όχι σε εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της Αναγέννησης στο 46’. Η συνέχεια στα φιλικά θα δοθεί την Τετάρτη, όταν αντίπαλος θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μπρέλλας (31 Πίτκας, 61 Γεωργούσης), Μπουντούρης (77 Καρκαλέτσης), Γιαχάγια (71 Μπιτέλης), Χατζηρίζος (58 Τόφας), Παληγιώργος (46 Μεσιακάρης), Αγγελόπουλος (46 Παπαμαργαρίτης), Ζαχαριέφσκι (62 Καραμανλής), Κυπαρίσσης (46 Κωστέλος), Μπλέτσας (46 Δούκας), Ντιούφ (46 Αμαραντίδης), Γιώτας (75 Γεωργατζιάς).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Νάνι (46 Καντιμοίρης), Λιάρος (46 Μωυσίδης), Τσερέπι (46 Μακράκης), Καριώτης, Σωτρίνης, Τσεκιτσίδης (46 Κωνσταντινίδης), Κουτσογιάννης (69 Γουνελάς), Βούλγαρης (62 Κρούτι), Μάγγος (75 Χουσταλάκης), Μπένγκουα (87 Κυπτίου), Κανελλόπουλος(46’ Ματίας).

Ανακοίνωση Στράτου Γιδόπουλου
Ο Στρατής Γιδοπουλος έδωσε το παρόν στο ματς της Καρδίτσας και ικανοποιήθηκε τοσο με την απόδοση της ομάδας οσο και με την παρουσια αρκετών φίλων της ομάδας .
Χθες ο Στράτος Γιδόπουλος προχώρησε σε ανακοίνωση .
Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, που ακολούθησαν και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας στο φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Επί 90 λεπτά και με 40 βαθμούς κελσίου δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και να τραγουδούν. Ιδιαίτερα με εντυπωσίασε η ώριμη συμπεριφορά που επέδειξαν, μετά την προσωπική μου παρέμβαση, συνέπεια κάποιων επεισοδίων που πήγαν να δημιουργηθούν».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν επίσημα οι προεγγραφές για την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα φέρουν ταινία ασφαλείας.
Οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: Σκεπαστή Κερκίδα: 200 ευρώ, Θύρες 3 και Μαιάνδρου 120 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα παιδιά έως 12 ετών που συνοδεύονται από το γονέα τους θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Τα σημεία προεγγραφών και διάθεσης των εισιτηρίων είναι: Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης Δορυλαίου και Εγγλεζονησίου, Blue Angels Δημοκρατίας και Κρήτης, Ομιλος Φιλάθλων Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Βιβλιοπωλείο «Γράμματα» Εθνικών Αγώνων 51, Κατάστημα Ηλεκτρικών Δημ. Ιωαννίδη Λεωφόρος Ειρήνης 38, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράτου Μαντζανά Βενιζέλου 27 και Δημοκρατίας, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μ. Στράκα Ιάσονος και Σπ. Σπυρίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου