ΤΟΠΙΚΑ

Στο πλευρό της ΔΕΥΑΜΒ

στο-πλευρό-της-δευαμβ-331574

Τάχθηκε ο Μιχάλης Μιτζικός

Τη ΔΕΥΑΜΒ και τα στελέχη της θα υπερασπιστεί η παράταξη «Δύναμη Βόλου», σύμφωνα με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό, μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο της πόλης με τον απερχόμενο Δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη.

Ο κ. Μιτζικός, που συνοδευόταν από μέλη του συνδυασμού, τόνισε πως η «Δύναμη Βόλου» θα είναι στο πλευρό της Επιχείρησης και των στελεχών της στη δικαστική διαμάχη που έχει ανακύψει με την ΕΡΓΗΛ, υπογραμμίζοντας πως πάνω απ’ όλα είναι τα συμφέροντα της πόλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου σημείωσε τα παραπάνω τόσο προς τη συνάντησή του με τον κ. Σκοτινιώτη όσο και με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Επιτροπής της ΔΕΥΑΜΒ, την οποία καταγγέλλει η ΕΡΓΗΛ, Ηλία Ξηρακιά.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και συνομίλησε με προϊσταμένους και υπαλλήλους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία τους.

Επόμενος σταθμός του κλιμακίου, υπό τον κ. Μιτζικό, ήταν η ΔΟΥ Βόλου όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον διευθυντή Χρήστο Τσαμπρινό και υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Ακολούθως επισκέφτηκε το ΙΚΑ Βόλου όπου συναντήθηκε με τον σύμβουλο Σπύρο Εμμανουήλ, με ιατρούς και διοικητικό προσωπικό.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του υποψηφίου Δημάρχου Βόλου και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Βόλου» ήταν το Δασαρχείο, όπου έτυχε επίσης εγκάρδιας υποδοχής από τον Δασάρχη Νίκο Ντίτορα, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη λειτουργία και το έργο της Υπηρεσίας.

Παρουσίαση συνδυασμού

Εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού του «Δύναμη Βόλου», θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Μιχ. Μιτζικός.

Η εκδήλωση παρουσίασης των 134 υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου, στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου