ΤΟΠΙΚΑ

Θανάσιμος τραυματισμός 56χρονου ~ ΤΡΑΚΑΡΕ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ

θανάσιμος-τραυματισμός-56χρονου-τρακα-332831

Κοντά στον Αγ. Γεώργιο Φερών, όπου διατηρούσε λαχανόκηπο

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος ενός 56χρονου από το Βόλο, σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στο 15 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας. Πρόκειται για τον Κώστα Χατζή, από το Βόλο, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό που απέβη μοιραίος για τη ζωή του, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε βάση γέφυρας.

Το τροχαίο, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, σημειώθηκε ενώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση από τον Αγ. Γεώργιο – όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος διατηρούσε λαχανόκηπο- προς το Βελεστίνο. Στη γέφυρα, 100 μέτρα μετά το εργοστάσιο ΔΕΡΜΑΤ, ο άτυχος άντρας έχασε άγνωστο για ποιο λόγο τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο προσέκρουσε με σφοδρότητα στην τσιμεντένια βάση, στην αρχή της γέφυρας, λίγο πριν βγει στη διασταύρωση για Βόλο.

Το αυτοκίνητο μετατράπησε σε άμορφη μάζα. Από τα συντρίμμια ο 56χρονος ανασύρθηκε νεκρός. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου