ΤΟΠΙΚΑ

Σπηλιωτόπουλος κατά Ζαγορίτη για τη Siemens

σπηλιωτόπουλος-κατά-ζαγορίτη-για-τη-sieme-851206

Την οργή του κ. Α. Σπηλιωτόπουλου προκαλούν στοχευμένες διαρροές σε μέσα ενημέρωσης, μέσω των οποίων γίνεται απόπειρα εμπλοκής του στο σκάνδαλο της Siemens.
Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κάνει λόγο για «ξαναζεσταμένη σούπα», με δεδομένο ότι αντίστοιχες φήμες είχαν υπάρξει και προ διμήνου, αλλά είχαν διαψευστεί κατηγορηματικά, και «φωτογραφίζει» πρόσωπα της Ρηγίλλης και της Β’ Αθηνών, όταν ερωτάται για το ποιοι κρύβονται πίσω από τις διαρροές αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φήμες, οι οποίες επανήλθαν τα τελευταία 24ωρα, αφορούν την προεκλογική περίοδο του 2000. Σύμφωνα με αυτές, υπήρξε χρηματοδότηση της ΝΔ από τη Siemens και τον κ. Χριστοφοράκο και ότι ο πρώην πανίσχυρος άνδρας της εταιρείας είχε έρθει σε επικοινωνία για το θέμα αυτό με τον τότε εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και στενό συνεργάτη του κ. Κ. Καραμανλή, κ. Α. Σπηλιωτόπουλο.
Διάψευση
Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης διέψευσε και πριν από δύο μήνες και επανέλαβε και χθες μιλώντας στους στενούς του συνεργάτες ότι δεν γνωρίζει καν τον κ. Χριστοφοράκο και ότι ουδέποτε είχε συναλλαγή μαζί του. Παράλληλα μιλά για «ξαναζεσταμένη σούπα» και προσωποποιεί τις ευθύνες για τις διαρροές εναντίον του στον κ. Λ. Ζαγορίτη, όταν μιλά για «πρόσωπα που βρίσκονται στη Ρηγίλλης και στη Β Αθηνών».
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος θεωρεί ότι οι διαρροές αυτές γίνονται για τον πλήξουν πολιτικά και δεν θεωρεί άσχετο το γεγονός ότι την πρώτη φορά οι σχετικές φήμες δημοσιοποιήθηκαν αμέσως μετά τις δημοσκοπήσεις που εμφάνιζαν τα ποσοστά δημοφιλίας του να ανεβαίνουν και ότι ανάλογα δημοσιεύματα υπήρξαν πάλι μετά τη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου για τον τουρισμό, κατά τη διάρκεια της οποίας -όπως αναφέρει- ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της πολιτικής που ακολουθείται.
Τέλος, ο κ. Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας πάντα στους συνεργάτες του, είπε πως δεν θα διστάσει να προχωρήσει ακόμη και σε αγωγές, στην περίπτωση κατά την οποία κάποιος υιοθετήσει αυτές τις ανυπόστατες φήμες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου