ΤΟΠΙΚΑ

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος «πατέρας»

προφυλακίστηκε-ο-38χρονος-πατέρας-851206

Προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στον Ανακριτή, κρίθηκε χθες ο 38χρονος πατέρας από το Βόλο, που επί δύο χρόνια ασελγούσε στην 12χρονη κόρη του. Ανακριτής και Εισαγγελέας ομόφωνα, αποφάσισαν την προφυλάκιση του 38χρονου στις φυλακές Δομοκού. Καταπέλτης άλλωστε ήταν και η ιατροδικαστική έκθεση που εστάλη από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, όπου έκανε λόγο ξεκάθαρα για κατ΄ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης, ακόμη και παρά φύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο 38χρονος ανέφερε ότι ποτέ δεν βίασε την κόρη του και ότι μόνο μία φορά την είχε θωπεύσει στα γεννητικά της όργανα, ενώ όλα όσα κατήγγειλε η κόρη του και η σύζυγός του είναι προϊόν φαντασίας.
Σημειώνεται ότι χθες ο 38χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, αιμομιξία και βιασμό κατ εξακολούθηση, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του την διενέργεια ψυχιατρικής εξέτασης, αίτημα που θα εξεταστεί όμως κατά τη διάρκεια της προφυλάκισής του.
Στην προανακριτική κατάθεσή του σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος που στο παρελθόν εργαζόταν στα πλοία της ΑΓΕΤ και σήμερα είναι άνεργος, αναφέρει μόνο περιστατικά θώπευσης, καταλήγοντας ότι «δεν καταλάβαινα τι έκανα».
Η 12χρονη, πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ανέφερε στην μητέρα της, ότι ο πατέρας της ασελγούσε σε βάρος της όταν αυτή απουσίαζε από το σπίτι. Αρχικά η μητέρα έμεινε σοκαρισμένη, ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να διαπιστώσει αν τα όσα φριχτά της ανέφερε η κόρη της, ίσχυαν. Την Τετάρτη το πρωί η μητέρα μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και κατήγγειλε το γεγονός, καθώς διαπίστωσε για ακόμη μία φορά αλλαγή στην συμπεριφορά της κόρης της.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι τα όσα ειδεχθή γινόταν στο σπίτι, πραγματοποιούνταν εν τη απουσία της. Η ίδια δεν εργάζεται, αλλά όπως τουλάχιστον φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε η κόρη της, όλα όσα συνέβησαν, σημειώθηκαν κατά τα χρονικά διαστήματα που έλειπε από το σπίτι για διάφορες οικιακές εργασίες.
Η μικρή δεν είχε καταγγείλει το γεγονός, από την πρώτη φορά, καθώς φοβόταν την συμπεριφορά του πατέρα της, ο οποίος την απειλούσε για να μην μιλήσει.
Η 12χρονη ωστόσο, δεν άντεξε και πριν από λίγο καιρό εκμυστηρεύτηκε τα όσα συνέβαιναν στη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το γεγονός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου