ΤΟΠΙΚΑ

Σειρά επαφών Π. Σκοτινιώτη

σειρά-επαφών-π-σκοτινιώτη-342144

Με φορείς της πόλης, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 18ης Μαΐου

Διαδοχικές συναντήσεις στην ΑΓΕΤ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το ΤΕΕ Μαγνησίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, είχε χθες ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Π. Σκοτινιώτης και στελέχη του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά».

Κλιμάκια του συνδυασμού με επικεφαλής τον κ. Σκοτινιώτη επισκέφθηκαν επίσης το ΙΚΑ, την Εφορία και το Δασαρχείο.

Στο πλαίσιο των επαφών, ο κ. Σκοτινιώτης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν. Στην επίσκεψή του στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε την ανάγκη διασφάλισης των εργασιακών θέσεων, ενώ στη συνάντηση που είχε με τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, Παντ. Σκάγιαννη του Π.Θ., αναγνώρισε τη συνδρομή της στην υλοποίηση των δράσεων της δημοτικής αρχής.

Ο ίδιος υπογράμμισε επίσης την πολύτιμη συμβολή του ΤΕΕ στο σχεδιασμό έργων και παρεμβάσεων για την ανάπτυξη της πόλης, σε συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο Πρόεδρο, Σ. Αναγνώστου.

Στη συνάντηση του κ. Σκοτινιώτη με στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου τονίστηκε η ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της πόλης και την τόνωση της εμπορικής αγοράς.

Τέλος, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, απηύθυνε μήνυμα αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε ΙΚΑ, Εφορία και Δασαρχείο, ενώ διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα αιτήματά τους, προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη και δικαιούνται οι πολίτες του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου