ΤΟΠΙΚΑ

Τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων της ΑΓΕΤ

τάχθηκε-στο-πλευρό-των-εργαζομένων-τη-343699

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Μιχ. Μιτζικός

Συνάντηση με διευθυντικά στελέχη και με το Διοικητικό Συμβούλιο Εργαζομένων της ΑΓΕΤ είχε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μιχάλης Μιτζικός, ο οποίος επισκέφτηκε το εργοστάσιο συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου».

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Μιτζικό για τα θέματα που τους απασχολούν και κυρίως για το μέλλον του εργοστασίου στο Βόλο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και υποστήριξε την άποψη πως θα πρέπει να μεταφερθούν περισσότερες διοικητικές υπηρεσίες από την Αθήνα στο Βόλο.

Από τα διευθυντικά στελέχη του εργοστασίου ο κ. Μιτζικός ενημερώθηκε για το θέμα της οδικής σύνδεσης της ΑΓΕΤ με τον περιφερειακό δρόμο, καθώς και για τις προσπάθειες της επιχείρησης και τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για τον περιορισμό των εκπομπών ρύπων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε πως οι προσπάθειες αυτές θα πρέπει να είναι συνεχείς και να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία στο μέγιστο βαθμό.

Επίσης, ο κ. Μιτζικός και υποψήφιοι του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου» επισκέφθηκαν το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και συναντήθηκαν με τον Διοικητή και αστυνομικούς που υπηρετούν στο Τμήμα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξήρε το έργο τους και τις προσπάθειες που καταβάλλουν, σε αντίξοες συνθήκες πολλές φορές. Υποστήριξε ακόμη πως το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου δεν θα πρέπει να καταργηθεί, στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης συνένωσης των Αστυνομικών Τμημάτων, καθώς η λειτουργία του συμβάλει τα μέγιστα στην ευταξία στην πόλη. Ο κ. Μιτζικός επισκέφθηκε ακόμη και τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιανέλλο και του ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Στο μεταξύ, σήμερα, στις 8.30 το απόγευμα, σε ανοικτή εκδήλωση, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Βόλου», το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κ.Καρτάλη και Ιάσονος, στο Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου