ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Χρ. Βασιλούδη

ομιλία-του-υποψήφιου-δημάρχου-χρ-βασι-346316

Συναντήθηκε με τους Σκοπελίτες στο Βόλο

Θερμής υποδοχής από Σκοπελίτες, Γλωσσώτες και Κληματιανούς έτυχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Υπέρβαση» εξέθεσε το έργο που διετέλεσε η δημοτική αρχή Σκοπέλου την περίοδο 2007-2010, κατά την οποία διετέλεσε δήμαρχος, αναφέροντας σημαντικά έργα κατά τη θητεία του. Επίσης, δήλωσε ότι κατά τη θητεία 2007-2010, η δημοτική αρχή πλήρωσε παλιές «αμαρτίες» χωρίς ούτε ένα δάνειο.

Το πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η παράταξή του για την επόμενη πενταετία έχει στόχο τον άνθρωπο και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του, τόνισε.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει μέσω του προγράμματός του στον τουρισμό, τον οποίο θεωρεί ατμομηχανή της ανάπτυξης του νησιού. Μέσα από το πρόγραμμά του, ο κ. Χρήστος Βασιλούδης τονίζει την ανάπτυξη της αλληλεγγύης των ανθρώπων, τις κοινωνικές δράσεις και τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, τη δημιουργία δημοκρατικών θεσμών και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. «Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου, ευέλικτου και αποτελεσματικού δήμου που θα είναι κοντά στον πολίτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δήλωσε πως αντιτάσσεται στα έργα βιτρίνας και στα ρουσφέτια, χωρίς να υπόσχεται διορισμούς. «Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα εκτιμήσει το πρόγραμμά μας και το γεγονός ότι ποτέ δεν τον κοροϊδέψαμε και δεν του υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε και γι’ αυτό θα μας ξανά τιμήσει με την ψήφο του ούτως ώστε να μας δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας», δήλωσε ο κ. Βασιλούδης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου