ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο ξεκαθαρίζει για Χρέντσαρ και Μητράκα

αύριο-ξεκαθαρίζει-για-χρέντσαρ-και-μη-851206

Μία εβδομάδα προετοιμασίας συμπληρώνει αύριο η Νίκη Βόλου που κινείται, προκειμένου να καλύψει τις όποιες θέσεις παραμένουν ανοιχτές στο ρόστερ της. Βέβαια πολλοί είναι οι παίκτες που ανήκουν ήδη στο κυανόλευκο στρατόπεδο και προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον Βόρειο Όμιλο. Μέχρι τώρα χάθηκε πολύτιμος χρόνος ωστόσο στο σύλλογο της Νέας Ιωνίας, υπάρχει η αισιοδοξία πως θα δημιουργηθεί τελικά εκείνο το σύνολο που θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω σε σχέση με την περσινή κάκιστη σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Στράτος Γιδόπουλος έχει καθημερινά επαφές με παίκτες που φέρονται ως υποψήφιοι να στελεχώσουν την ομάδα και να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών τόσο του ίδιου, όσο και του τεχνικού Λεωνίδα Γαρδικιώτη. Πάντως πέρα από την ενίσχυση στο μυαλό των ιθυνόντων βρίσκεται και η ομαλή διεξαγωγή της προετοιμασίας με τα πρώτα φιλικά να έχουν κλειστεί.

Παράταση στην αναμονή
Ακόμη λίγο θα κρατήσει η αγωνία στις τάξεις των κυανόλευκων φίλων που περιμένουν να δουν, εάν δύο από τις σημαντικότερες μονάδες στην περσινή περίοδο για την Νίκη παραμείνουν στο δυναμικό της. Ο λόγος γίνεται για τους Χρέντσαρ και Μητράκα οι περιπτώσεις των οποίων θα ξεκαθαρίσουν μάλλον αύριο. Από τη μία ο Χρέντσαρ έχει συζητήσει με τη διοίκηση την παραμονή στην ομάδα όμως το θέμα κόλλησε στο οικονομικό. Οικονομικό ήταν το πρόβλημα και του Μητράκα που δήλωσε αρχικά πως θέλει να αποχωρήσει όμως μετά τα δεδομένα άλλαξαν και έτσι θα έχει εκ νέου συνάντηση με τους διοικούντες.

Την Πέμπτη η αυλαία
Την Πέμπτη 21 Αυγούστου ανοίγει η αυλαία με τα φιλικά της Νίκης. Οι κυανόλευκοι θα βρουν απέναντί τους στο πρώτο φιλικό την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού που αγωνίζεται στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. με τον αγώνα να διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Σαφώς και ο αγώνας αυτός δεν μπορεί να αποτελεί κρας τεστ για τους παίκτες του Λεωνίδα Γαρδικιώτη, καθώς στόχος του Ελληνοαυστραλού προπονητή είναι να ξεμουδιάσουν οι παίκτες τους από τις τελευταίες δυνατές προπονήσεις. Αγώνας απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο θα είναι αυτός απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς η ομάδα της Νέας Ιωνίας θα αντιμετωπίσει τους κιτρινόμαυρους που φέτος βρίσκονται στη Β’ Εθνική. Τρεις ημέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Αυγούστου οι κυανόλευκοι θα φιλοξενήσουν πιθανότατα στο Πανθεσσαλικό τον Αχιλλέα Φαρσάλων και λέμε πιθανότατα, διότι οι εργασίες στο Παντελής Μαγουλάς θα συνεχίζονται μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε η έναρξη του πρωταθλήματος να βρει τον σύλλογο να αγωνίζεται στο σπίτι του. Για τις 4 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί φιλικός αγώνας με τον ΑΟ Καρδίτσας στη Νέα Ιωνία. Τέλος επιθυμία του προπονητή είναι να κλειστούν ακόμη δύο δυνατά φιλικά με ομάδες Β’ Εθνικής.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν επίσημα οι προεγγραφές για την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα φέρουν ταινία ασφαλείας.
Οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξής: Σκεπαστή Κερκίδα: 200 ευρώ, Θύρες 3 και Μαιάνδρου 120 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα παιδιά έως 12 ετών που συνοδεύονται από το γονέα τους θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.
Τα σημεία προεγγραφών και διάθεσης των εισιτηρίων είναι: Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης Δορυλαίου και Εγγλεζονησίου, Blue Angels Δημοκρατίας και Κρήτης, Ομιλος Φιλάθλων Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Βιβλιοπωλείο «Γράμματα» Εθνικών Αγώνων 51, Κατάστημα Ηλεκτρικών Δημ. Ιωαννίδη Λεωφόρος Ειρήνης 38, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράτου Μαντζανά Βενιζέλου 27 και Δημοκρατίας, Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μ. Στράκα Ιάσονος και Σπ. Σπυρίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου