ΤΟΠΙΚΑ

Ι.Χ. προσγειώθηκε… στον Κραυσίδωνα

ι-χ-προσγειώθηκε-στον-κραυσίδωνα-348245

οβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα, στο Βόλο.

Αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν στην οδό Αθηνών με κατεύθυνση το Βόλο κινήθηκε προς τα κάγκελα της γέφυρας του Κραυσίδωνα, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του τιμονιού. Προσέκρουσε σε τμήμα της μεταλλικής περίφραξης, το οποίο ξήλωσε και καρφώθηκε με δύναμη μέσα στο χείμαρρο. Το αυτοκίνητο μετά από τούμπες ακινητοποιήθηκε αρκετά μέτρα μετά από το σημείο της πτώσης.

Από το στραπατσαρισμένο όχημα ανασύρθηκαν ο οδηγός και άλλοι τρεις επιβάτες τραυματισμένοι.

Το ατύχημα συνέβη στο ύψος του γηπέδου του Μαγνησιακού. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το Ι.Χ. «προσγειώθηκε» στην κοίτη του χειμάρρου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 2:40 τα ξημερώματα και στο σημείο μετέβησαν ένα διασωστικό και ένα πυροσβεστικό όχημα με έξι άνδρες, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά από τον κινητήρα του οχήματος. Ευτυχώς οι τέσσερις επιβαίνοντες, είχαν προλάβει να εγκαταλείψουν το όχημα πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Και οι τέσσερις, οι οποίοι πιθανόν είναι αλλοδαποί βουλγαρικής καταγωγής, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου και δύο από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ερευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου