ΤΟΠΙΚΑ

Δυνατό φιλικό ο Ολυμπιακός με Λάρισα

δυνατό-φιλικό-ο-ολυμπιακός-με-λάρισα-851206

Σήμερα στις 8 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά μια σειρά από δυνατά φιλικά παιγνίδια και η αρχή γίνεται με αντίπαλο τη Λάρισα σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι που αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους του ποδοσφαίρου στους δύο θεσσαλικούς νομούς και όχι μόνο, ενώ η μεταγραφική ενίσχυση για τους ερυθρόλευκους συνεχίζεται με τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο Μπαρτσέλο να βρίσκεται στο Βόλο τη στιγμή που ξένα ΜΜΕ έστελναν άδω τον Αργεντινό Λεονάρντο Μοράλες.
Στον σημερινό αγώνα με τη Λάρισα που θα διευθύνει ο Γ. Δαλούκας, ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο θέλει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς “μοντάρει” μια εντελώς νέα ομάδα… με 20 νέα πρόσωπα, ενώ για σήμερα πιθανόν δεν θα έχει στη διάθεσή του δυο παίκτες που προορίζονται για κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αφού οι Πακάλτσης και Κοντέων είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα ίσως κάνει πρώτη εμφάνιση ο διεθνής Παραγουανός μέσο Πέντρο Ιράλα που έπαιζε στη Ντανούμπιο, στην Ουρουγουάη και από την περασμένη Δευτέρα είναι παίκτης του Ολυμπιακού .

Τα φιλικά
Μετά το σημερινό δυνατό φιλικό τεστ με την ΑΕΛ έρχονται κι αλλά φιλικά, καθώς πάλι στο Πανθεσσαλικό στις 8 το βράδυ, αλλά την Τετάρτη 20 Αυγούστου αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος.
Το Σάββατο 23 του μήνα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, ενώ τα δυνατά τεστ κλείνουν στις 7 Σεπτέμβρη με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί και μεγάλη συναυλία με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών. Επίσης στις 30 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στις 27/8 μεσολαβεί ένα ματς με τον Εθνικό Κατερίνης.
Ως τώρα ο Ολυμπιακός σε φιλικά παιγνίδια στο Βόλο, χρησιμοποιώντας το γήπεδο της Νεάπολης, νίκησε 1-0 τον Ιωνικό και επίσης 1-0 τον Εθνικό Άχνας από την Κύπρο, ενώ στο Πήλιο είχε ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Χαϊδάρι και νίκες επί των ερασιτεχνών του Πανιωνίου με 5-0 και με 1-0 επί της Λαμίας. Επίσης προχθές έγινε οικογενειακό φιλικό με την ομάδα Νέων.

Είσοδος των φιλάθλων
Για το σημερινό φιλικό και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του φίλαθλου κόσμου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, υπενθυμίζει: Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 16, 17, 18, 19, 20, 21.
Η θύρα 22 θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους διαρκείας και για τους επισήμους. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας στη θύρα 1 του ΕΑΚ (οργανωμένοι), θα εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό από οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες θύρες, εκτός από τη θύρα 22.
Οι φίλαθλοι της ομάδας της Λάρισας θα εισέλθουν στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις θύρες 31 και 33. Η τιμή των εισιτηρίων για όλες τις θύρες είναι 10 ευρώ και εισιτήρια θα διατίθενται από τις 7μ.μ. από την είσοδο για το παρκινγκ.

Μπαρτσελό στο Βόλο
Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι βρίσκεται στο Βόλο ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Ντιέγκο Μπαρτσέλο και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από όλα τα τεστ, με σκοπό να ενταχθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
Ο Ντιέγκο Ντα Λίμα Μπαρτσελό γεννήθηκε στις 5/4/1985, αγωνιζόταν στην Μπραζιλέϊρο, ενώ έχει παίξει και σε Σπορτ Κλαμπ Ιντερνσασιοναλ και Ρασίφε
Πάντως πριν τον Μπαρτσελό τα Αργνετίνικα ΜΜΕ ”έστελναν” στον Ολυμπιακό Βόλου τον 21χρονο (23-1-1987) μέσο της Εστουντιάντες Λεονάρντο Μοράλες, συνδέοντάς τον μάλιστα και με τον Αστέρα Τρίπολης.
Παρελθόν ο Κουμπούλης

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο αμυντικός Μάριος Κουμπούλης, που ζήτησε ο ίδιος τη λύση του συμβολαίου του. Ο Κουμπούλης πριν έρθει στο Βόλο -έστω για λίγο – έχει περάσει κατά σειρά από Πανιώνιο, Εθνικό και Αγιο Δημήτριο. Τη σεζόν που έφυγε αγωνίστηκε σε 27 ματς της Β΄ Εθνικής με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου, ενώ μετρά συνολικά δύο συμμετοχές στην Α΄ Εθνική, 30 στη Β’ και 43 στη Γ’.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου