ΤΟΠΙΚΑ

Δημοψήφισμα για την επόμενη ημέρα του Βόλου

δημοψήφισμα-για-την-επόμενη-ημέρα-του-349801

Χαρακτήρισε τις εκλογές της 18ης Μαΐου, ο Πάνος Σκοτινιώτης

Προσκλητήριο ενότητας, ελπίδας και προοπτικής, απηύθυνε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πάνος Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», το βράδυ της Κυριακής, στη Νέα Αγχίαλο.

Μιλώντας στους δημότες της Νέας Αγχιάλου, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση, ο κ. Σκοτινιώτης τόνισε ότι οι εκλογές της 18ης Μαΐου αποτελούν «δημοψήφισμα» για το ποια Δημοτική Αρχή και ποιόν Δήμαρχο θα επιλέξουν ώστε να αντιμετωπίσει με ικανότητα, τόσο τα μικρά, καθημερινά προβλήματα της πόλης, όσο και τις μεγάλες προκλήσεις της επόμενης κρίσιμης πενταετίας.

Ο κ. Σκοτινιώτης δήλωσε ότι η Νέα Αγχίαλος κατέχει στρατηγική θέση στο σχεδιασμό του ενιαίου Δήμου Βόλου.

Αναφερόμενος, στο αρχαίο θέατρο Μικροθηβών, επισήμανε ότι πρόκειται για έναν σπάνιο πολιτιστικό θησαυρό, για μια μικρή Επίδαυρο στην “καρδιά” της Ελλάδας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής.

Ενημέρωσε, επίσης, τους κατοίκους της Ν. Αγχιάλου για την ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά το έργο αποχέτευσης και τη δημοπράτησή του εντός των επόμενων μηνών, για τον ολοκληρωμένο πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό, αλλά και για την προοπτική σιδηροδρομικής σύνδεσης της ΒΙ.ΠΕ. Αλμυρού με το Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου και τις δύο ΒΙΠΕ Βόλου, όπως πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του ΟΣΕ στο Βόλο.

Από το βήμα της συγκέντρωσης, ο κ. Σκοτινιώτης, εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τους ανθυποψηφίους του, κ.κ. Μπέο και Πατσιαντά.

Για τον κ. Μπέο, επισήμανε συγκεκριμένα ότι, μη έχοντας να πει τίποτα και εξαντλούμενος σε άκρατο λαϊκισμό και σε μηδενιστική κριτική, το μόνο που επιδιώκει είναι η τεχνητή πόλωση και η αδίστακτη εκμετάλλευση του πόνου και της δυστυχίας μιας μεγάλης μερίδας συμπολιτών. Για τον κ.Πατσιαντά, υπογράμμισε πως αποτελεί μοναδική περίπτωση υποψηφίου δημάρχου που στηρίζεται τόσο έντονα σε κομματικά δεκανίκια, θυμίζοντας ότι έφθασε πλέον να πραγματοποιεί ακόμη και κοινές συγκεντρώσεις με το κόμμα του και υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Στα ΚΑΠΗ

«Η φροντίδα για τους ηλικιωμένους είναι δείγμα πολιτισμού μιας κοινωνίας και υποχρέωση του κοινωνικού Δήμου», τόνισε ο κ. Σκοτινιώτης κατά τη διάρκεια διαδοχικών επισκέψεων που πραγματοποίησε στα ΚΑΠΗ της Νέας Ιωνίας. «Ο Δήμος Βόλου», όπως είπε, «πρωτοπορεί στον κοινωνικό τομέα, έχοντας συγκροτήσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα κοινωνικών δομών για τη στήριξη των πολιτών που ανήκουν στις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε περαιτέρω δράσεις και προγράμματα που θα συμβάλουν σε μια ζωή για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας με αξιοπρέπεια και ποιότητα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου