ΤΟΠΙΚΑ

Ζει και αναπνέει για το φιλικό της Κυριακής

ζει-και-αναπνέει-για-το-φιλικό-της-κυρι-851206

Το μεγάλο φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ την Κυριακή, αλλά και η έναρξη των εργασιών στο ΕΑΚ είναι δύο από τα θέματα που απασχολούν τους ερυθρόλευκους. Τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία πως τη Δευτέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Εν αναμονή του φιλικού
Το μεγάλο φιλικό κόντρα στη Λάρισα περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό στις 8μ.μ. και ο τεχνικός Γιόζεφ Μπουμπένκο θα έχει την χρυσή ευκαιρία να διαπιστώσει ποια είναι τα τρωτά σημεία της ομάδας του, ώστε να δουλέψει πάνω σε αυτά στην συνέχεια. Η ομάδα της ΑΕΛ που αγωνίζεται στην Super League θα είναι ο πρώτος αντίπαλος σε μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων με ομάδες της ίδια κατηγορίας, καθώς αξίζει να σημειωθεί πως μετά τους βυσσινί ακολουθούν ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής και η ΑΕΚ. Το χτίσιμο της ομάδας του Βόλου συνεχίζεται και μέσα από τα φιλικά αναμένεται να γίνει και το μοντάρισμα σε ό,τι αφορά στο σχήμα και σε ό,τι έχει να κάνει με τα στοιχεία που θέλει ο Σλοβάκος τεχνικός να περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Χρόνο συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα αναμένεται να πάρει και ο Ουρουγουανός Ιράλα, ο οποίος είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Βολιωτών. Ο Ιράλα αποκτήθηκε, ώστε να βοηθήσει στην μεσαία γραμμή και αναμφισβήτητα τα ως τώρα κατορθώματά του μόνο αυτό μπορούν να εγγυηθούν.
*Αναβλήθηκε τελικά το προγραμματισμένο για χθες φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ που θα διεξάγονταν στο Στάδιο της Νεάπολης μιας και όπως αναφέρθηκε στο διαδικτυακό τόπο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ η κυπριακή ομάδα έπεσε θύμα τροφικής δηλητηρίασης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την αναβολή του φιλικού παιχνιδιού με την ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ, που θα γινόταν το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης, λόγω τροφικής δηλητηρίασης των κυπρίων παικτών». Μάλιστα η ανακοίνωση γίνεται πιο καυστική στην συνέχεια, αναφέροντας «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ “συγχαίρει” τους επαγγελματίες ξενοδόχους στα Χάνια, που “διαφημίζουν” με αυτόν τον τρόπο το όμορφο Πήλιο, δεδομένου του γεγονότος ότι είναι η 4η ομάδα που παθαίνει τροφική δηλητηρίαση φέτος στα Χάνια». Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες της ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ που έπεσαν θύματα τροφικής δηλητηρίασης δεν είναι οι μόνοι μιας και την ίδια τύχη είχαν μέλη των αποστολών της επίσης κυπριακής Δόξας Κατωκοπιάς όπως και του Φωστήρα. Πάντως το χθεσινό απόγευμα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν έμειναν άπραγοι, αφού έπαιξαν με την ομάδα Νέων.

Φέρνει Μοράλες
Τον 21χρονο (23-1-1987) αμυντικό μέσο της Εστουντιάντες Λεονάρντο Μοράλες στέλνουν τα Αργνετίνικα ΜΜΕ στον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πάντως είναι πολύ πιθανό στην μετακίνηση να εμπλέκεται ο μάνατζερ Χουάν Κρουζ ο οποίος έχει διεκπεραιώσει αρκετές από τις μεταγραφικές υποθέσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Τη Δευτέρα ξεκινούν τα έργα στο ΕΑΚ
Συνεχίστηκαν και το απόγευμα της Τετάρτης οι επαφές που είχαν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να βρεθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι διαδικασίες έναρξης των εργασιών στο Δημοτικό Στάδιο του Βόλου. Η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, χαρακτηρίζοντας ακατάλληλο προς χρήση το σπίτι των ερυθρόλευκων. Για αυτό το λόγο ο Αχιλλέας Μπέος και τα μέλη του ΔΣ συναντήθηκαν την Τρίτη με τον Νομάρχη Απόστολο Παπατόλια, ενώ προχθές στο γραφείο του Δημάρχου βρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου με τον Δήμαρχο Αλέκο Βούλγαρη να επισπεύσουν τις όποιες διαδικασίες λειτουργούν εις βάρος της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου δεσμεύτηκε στους ανθρώπους του ΔΣ πως τα έργα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα και θα κάνει από την μεριά του ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν οι όποιοι σκόπελοι έχουν γραφειοκρατικό χαρακτήρα. Σε κάτι τέτοιο βέβαια θα υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης, ώστε ο Ολυμπιακός να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην φυσική του έδρα.
Από τη μεριά της η ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου με τους επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα κόμματα, τους φορείς αλλά και τον φίλαθλο κόσμο όπως επίσης τη Νομαρχία Μαγνησίας το ίδιο. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Η ΠΑΕ απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο Νομάρχη, Απόστολο Παπατόλια, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες δίνει τη δυνατότητα στο Δήμο Βόλου να ξεπεράσει τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα».

Τα εισιτήρια διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2008-09 από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στη διεύθυνση Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να εξυπηρετούνται από τα γραφεία της εταιρείας, το πρωί 10-2 και το απόγευμα 6-9, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ είναι: 24210-34507 και 24210-34509.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 250 ευρώ, Θύρα 4 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 750 ευρώ VIP. Η Θύρα 6, για λόγους ασφαλείας θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 1 , διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από το club των οργανωμένων και αφορούν σε μικρές ηλικίες.
Από τα γραφεία της ΠΑΕ διατίθενται εισιτήρια για όλες τις άλλες θύρες:
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει επίσης πως για όλα τα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέρχονται δωρεάν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου