ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται το μοντάρισμα με το έκτο φιλικό σήμερα

συνεχίζεται-το-μοντάρισμα-με-το-έκτο-φ-851206

Ενα ακόμη φιλικό τεστ έχει σήμερα η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης θα αντιμετωπίσει την ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ από την Κύπρο στον 6ο αγώνα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και λίγο πριν από τα δυνατά φιλικά με ομάδες από την Σούπερ Λίγκα.
Ως τώρα ο Ολυμπιακός σε φιλικά παιγνίδια στο Βόλο χρησιμοποιώντας το γήπεδο της Νεάπολης, νίκησε 1-0 τον Ιωνικό και επίσης 1-0 τον Εθνικό Αχνας από την Κύπρο, ενώ στο Πήλιο είχε ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Χαϊδάρι και νίκες επί των ερασιτεχνών του Πανιωνίου με 5-0 και με 1-0 επί της Λαμίας.
Από την Κυριακή μια σειρά από δυνατά φιλικά θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό με αρχή αυτό με τη Λάρισα που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα διευθύνει ο Γ. Δαλούκας.
Μετά τις 17 Αυγούστου και την ΑΕΛ πάλι στο Πανθεσσαλικό στις 8 το βράδυ, αλλά την Τετάρτη 20 Αυγούστου αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος.
Το Σάββατο 23 του μήνα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, ενώ τα δυνατά τεστ κλείνουν στις 7 Σεπτέμβρη με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί και μεγάλη συναυλία με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών. Επίσης στις 30 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στις 27/8 μεσολαβεί ένα ματς με τον Εθνικό Κατερίνης.
Ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο στα μέχρι τώρα φιλικά δείχνει να πειραματίζεται και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς “μοντάρει” μια εντελώς νέα ομάδα… με 20 νέα πρόσωπα. Πάντως η εμπειρία του Μπουμπένκο και το γεγονός ότι και στο παρελθόν έχει δουλέψει επιτυχώς με Λατινοαμερικάνους και Σλοβάκους είναι εγγύηση ότι θα κτίσει μια ομάδα … που πάνω απ όλα θα είναι ομάδα…
Ο Μπουμπένκο έχει συνεργασθεί με μια πλειάδα παικτών από τη Σλοβακία (Μπρέσκα, Πίντε, Λάλικ, Γκασπαρ, Οραβετς, Χιορκί) και την Τσεχία (Ντρομπνι, Βάνιακ, Βλτσέκ, Λανκερ), ενώ τώρα στην ομάδα είναι ο συμπατριώτης του Πάβολ Μάγερνικ ,ο Γάλλος Ραγκουελ με τον όποιο ξαναδούλεψε στον Πανιώνιο και οι Λατινοαμερικανοί Ραμί, Γκαρσία, Ιράλα. Στην ελληνική του θητεία ο Μπουμπένκο είχε αξιόλογους παίκτες (Παρόντι, Πίνο, Φερνάντες, Ερέρα, Ριβας) από τη Λατινική Αμερική και έχει δείξει ως προπονητής πως ξέρει να “παντρεύει” παίκτες και διαφορετικές ποδοσφαιρικές νοοτροπίες και αυτό θα κάνει και στον Ολυμπιακό, όπου πιθανότατα θα υπάρξει ένα ακόμη νέο πρόσωπο από το εξωτερικό…

Τα εισιτήρια διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2008-09 από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στη διεύθυνση Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να εξυπηρετούνται από τα γραφεία της εταιρείας, το πρωί 10-2 και το απόγευμα 6-9, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ είναι: 24210-34507 και 24210-34509.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 120 ευρώ (Οργανωμένοι), Θύρα 3 και 5 250 ευρώ, Θύρα 4 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 750 ευρώ VIP. Η Θύρα 6, για λόγους ασφαλείας θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.
Eνημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας
13.08.08
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 1 κοστίζουν 120 ευρώ, διατίθενται αποκλειστικά και μόνο από το club των οργανωμένων και αφορούν σε μικρές ηλικίες.
Από τα γραφεία της ΠΑΕ διατίθενται εισιτήρια για όλες τις άλλες θύρες:
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει επίσης πως για όλα τα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέρχονται δωρεάν.

Οργανώνεται το εμπορικό τμήμα
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πρόκειται να οργανώσει το εμπορικό της τμήμα και ζητά να συνεργαστεί με νέες ευπαρουσίαστες κοπέλες που ενδιαφέρονται να εργαστούν με πολύ καλές προϋποθέσεις. Γνώσεις, πτυχίο ή προϋπηρεσία στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τις δημόσιες σχέσεις θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6977842132 για περισσότερες πληροφορίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου