ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Γ. Μουλά στις αιχμές Παπατόλια

απάντηση-γ-μουλά-στις-αιχμές-παπατόλι-352085

«Κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια» αναφέρει ο κ. Μουλάς

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Αχ. Μπέου, Γιώργος Μουλάς, αναφέρει τα εξής:

«Μετά την συνεχή προβοκατόρικη αναφορά στο όνομά από κύκλους του ψηφοδελτίου του κ. Σκοτινιώτη και ιδιαίτερα από τον κ. Παπατόλια αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω στη χθεσινή κατάπτυστη ανακοίνωσή του.

  • Οσον αφορά το σενάριο της υποτιθέμενης εμπλοκής του κ. Μπέου έχει γίνει ξεκάθαρο σήμερα σε όλους, ακόμα και στους πολιτικούς και ποδοσφαιρικούς εχθρούς του ότι η όλη ιστορία αποτελούσε μια θλιβερή πολιτική δίωξη. Γνωστή είναι η αναφορά σχετικού πορίσματος.
  • Ο νόμος αλλάζει και θα απαιτείται καταδίκη του πολιτικού προσώπου, δημάρχου ή περιφερειάρχη ή δημοτικού συμβούλου για να εκπέσει του αξιώματος. Επομένως, τα περι έκπτωσης από το αξίωμα μόνο σαν αβάσιμη κινδυνολογία δύναται να εκληφθεί.
  • Οσον αφορά το άτομό μου. Για όσους με γνωρίζουν στην μικρή κοινωνία του Βόλου, μεταξύ αυτών και ο κ. Παπατόλιας, έχω σαν άνθρωπος και σαν πολιτικό πρόσωπο και εγώ τα ελαττώματα μου. Σε εκείνο όμως το θέμα, που δεν μπορεί κανείς να μου προσάψει κατηγορίες, είναι για το ήθος και η εντιμότητά μου. Οι εικασίες και τα σενάρια, ότι εγώ και ο κ. Μπέος έχομε κάνει συμφωνίες και κρυφή συναλλαγή δεν ανήκει μόνο στην σφαίρα της φαντασίας αλλά προχωρά στο χώρο της προβοκάτσιας και της αισχρής κατασυκοφάντησης. Μόνο κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι είναι δυνατόν να διανοηθούν κάτι τέτοιο! Απορώ πως ο κ. Παπατόλιας υιοθέτησε μια τέτοια άποψη τόσο αβασάνιστα. Διερωτώμαι είναι ο πανικός της επερχόμενης ήττας τόσο μεγάλος, που κάνει κάποιους υποψηφίους να παραφέρονται; Πιστεύουν άραγε ότι με τέτοιες αήθεις επιθέσεις θα παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους; Δεν βλέπουν έστω και τις τελευταίες ημέρες, ότι όλες οι συκοφαντίες πέφτουν στο κενό, ότι ο κόσμος δεν τους πιστεύει και ότι τους έχει ήδη καταδικάσει στην συνείδησή του;

Ο εκλογικός αγώνας σε λίγο τελειώνει, αν οι κ.κ. Σκοτινιώτης και Παπατόλιας έχουν κάνει συμφωνίες και ξεχάσανε τις μεταξύ τους κατηγορίες, θα τους κρίνει ο λαός. Ο κ. Σκοτινιώτης και οι συν αυτώ θα λάβουν σύντομα το μήνυμα. Ο λαός ξύπνησε και τέτοιες τακτικές θα τις καταδικάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου