ΤΟΠΙΚΑ

«Εμπειρο καπετάνιο χρειάζεται ο Βόλος»

εμπειρο-καπετάνιο-χρειάζεται-ο-βόλο-352399

Διαμήνυσε σε συγκέντρωση κατοίκων στις Αλυκές ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, Π. Σκοτινιώτης

Την πεποίθηση ότι οι πολίτες του Δήμου Βόλου θα δώσουν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» και δυνατή εντολή να διαχειριστεί τα θέματα της πόλης την επόμενη κρίσιμη πενταετία, διασφαλίζοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να αποτελεί κέντρο αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και δράσεων, εξέφρασε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης, μιλώντας τη Δευτέρα σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων των Αλυκών και του οικισμού Αϊβαλιώτικα. Την εκδήλωσε άνοιξε ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών «Αργοναύται» και υποψήφιος του συνδυασμού Κ. Βιδανόπουλος.

Υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά την κρισιμότητα των εκλογών, ο κ. Σκοτινιώτης εξήγησε ότι η επόμενη δημοτική περίοδος συμπίπτει με την προσπάθεια εξόδου της Ελλάδας από την κρίση και ελπίδα όλων είναι να βγει μια καλύτερη Ελλάδα, πιο δυνατή, απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος. Σ’ αυτή τη νέα Ελλάδα, όπως είπε, ο Βόλος πρέπει να κερδίσει τη θέση που του αξίζει και το ρόλο που δικαιούται. Το κύριο εργαλείο που έχει στη διάθεσή του για να το πετύχει αυτό, δεν είναι άλλο από το νέο ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Επομένως, το κρίσιμο θέμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής είναι ποιος Δήμαρχος και ποια Δημοτική Αρχή μπορούν να αρπάξουν την ευκαιρία και να σηκώσουν το βάρος αυτής της ιστορικής συγκυρίας.

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι είναι πρωτοφανές το γεγονός, πέντε μέρες πριν τις εκλογές, οι άλλοι συνδυασμοί να μην έχουν καταθέσει πρόγραμμα, παρά μόνο κάποιες σκόρπιες, χωρίς καμία συνοχή και σε πολλές περιπτώσεις έξω από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ιδέες, τις οποίες βάφτισαν πρόγραμμα.

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στα θέματα της περιοχής, ο κ. Σκοτινιώτης υπογράμμισε μεταξύ άλλων την προσπάθεια που έγινε την προηγούμενη τριετία προκειμένου ο Δήμος να αποκτήσει την κυριότητα της Πλαζ Αλυκών και να δρομολογήσει την αξιοποίηση της έκτασης, που αποτελούσε χρόνια εκκρεμότητα. Οπως είπε, προχωράει ήδη η αναμόρφωση της Πλαζ Αλυκών από τον ιδιώτη επενδυτή, ώστε να λειτουργήσει ως μια σύγχρονη και λειτουργική ακτή, η οποία θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των λουομένων. Κλείνοντας αναφέρθηκε επίσης στην επέκταση του δικτύου ποδηλατοδρόμων, που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στην ολοκλήρωση του Πολυδύναμου Κέντρου Ν. Παγασών και στην εκπόνηση της μελέτης για την κατασκευή του νέου σχολείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου