ΤΟΠΙΚΑ

Προεκλογική ομιλία του Νίκου Τσιλιμίγκα στο Μεταξουργείο

προεκλογική-ομιλία-του-νίκου-τσιλιμί-353729

Σήμερα στις 7.30 το απόγευμα

Με ομιλία στο Μεταξουργείο, ολοκληρώνει σήμερα Πέμπτη την προεκλογική του εκστρατεία στη Μαγνησία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμπολιτεία», κ. Νίκος Τσιλιμίγκας. Η ομιλία έχει προγραμματιστεί για τις 7.30 το βράδυ και είναι ανοιχτή σε όλους.

Αντί για κεντρική πολιτική εκδήλωση με τα συνήθη «εύκολα» συνθήματα, ο κ. Τσιλιμίγκας με την ομιλία του, που θα «σφραγίσει» την προεκλογική περίοδο στο Νομό, στοχεύει στο να έρθει η Περιφέρεια πιο κοντά στους πολίτες και ειδικότερα στις οργανωμένες ομάδες και τους συλλόγους. Η ομιλία του θα έχει αντικείμενο την κοινωνία, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό.

Σήμερα εξάλλου, ο επικεφαλής της «Θεσσαλών Συμπολιτεία», συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, κ. Τζούλια Τσαλίκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, θα περιοδεύσει στο Μουσείο της Κάρλας, τη λίμνη και το Φορέα Διαχείρισης.

Ακολούθως θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο, κοινωνικούς εταίρους όπως η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος και το νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου