ΤΟΠΙΚΑ

Σκληρή επίθεση σε Απ. Παπατόλια

σκληρή-επίθεση-σε-απ-παπατόλια-353999

Από τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση με αφορμή τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βόλου:

«Παπατόλιας: το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, για αυτό και ο Απόστολος με τον καημό του ΣΥΡΙΖΑ παντοτινά θα μείνει. Είναι αστείο, θλιβερό και κουραστικό να παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες τις απέλπιδες προσπάθειες του υπασπιστή του αποτυχημένου απερχόμενου δήμαρχου, του κυρίου Παπατόλια, να προσπαθεί να πλασάρει τους “ευσεβείς του πόθους” σαν πραγματικότητα.

Ο κ. Παπατόλιας ξεκίνησε για να σώσει τον Βόλο ως επίδοξος δήμαρχος. Η αδυναμία συγκρότησης ψηφοδελτίου και η διαφαινόμενη εκλογική πανωλεθρία τον ανάγκασαν να παραιτηθεί από το όνειρο του. Από δήμαρχος κατά φαντασία, προσγειώθηκε στο ρόλο του κλητήρα, συνεχίζοντας την προσωπική του παράδοση, μια και πολύ πρόσφατα ήταν εξαπτέρυγο του κ. Βενιζέλου. Για να προκαλέσει θόρυβο, να φανεί χρήσιμος στον κύριο Σκοτινιώτη και να κερδίσει λίγες γραμμές δημοσιότητας , προσπαθεί να διακριθεί ως ΣΥΡΙΖολόγος.

Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος. Φοβόμαστε πως όσο η προοπτική της εκλογής του κ. Παπατόλια στο δημοτικό συμβούλιο απομακρύνεται (στα πλαίσια της επερχόμενης συντριβής του μνημονιακού συνδυασμού στον οποίο μετέχει), τόσο θα εντείνεται η χρησιμοποίηση κουτσομπολιών κατά της ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Μ. Πατσιαντά, με συνέπεια η συμπάθεια που περιβάλει τους ηττημένους, στην περίπτωση του να μετατρέπεται σε ακόμα πιο έντονη γελοιοποίηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου