ΤΟΠΙΚΑ

Μεγαλειώδης συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα Καλά Νερά

μεγαλειώδης-συγκέντρωση-πραγματοποι-354147

Για την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Σ. Βακούλα

Μεγαλειώδη συγκέντρωση, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Μαΐου στα Καλά Νερά ο Συνδυασμός «Ολοι Μαζί για το Νότιο Πήλιο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Βακούλα.

Με ένταση, παλμό και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων υποδέχθηκε ο κόσμος τον υποψήφιο Δήμαρχο , «προς απογοήτευση του απερχόμενου Δημάρχου αν αναλογιστούμε το μικρό ακροατήριο που τον ακολουθεί κάθε φορά στις ομιλίες του», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Συνδυασμού.

Ο Σ. Βακούλας στην ομιλία που πραγματοποίησε στα Καλά Νερά, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δυστυχώς ο απερχόμενος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, βλέποντας καθημερινά να χάνουν όλο και περισσότερο το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και μην έχοντας άλλο τρόπο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, επιδίδονται σε ύβρεις και λασπολογίες υιοθετώντας πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Δεν πρόκειται όμως να πέσουμε στην παγίδα τους. Διαρκώς καλούμε δημόσια τον κ. Φορτούνα σε ντιμπέιτ μαζί με τους υποψήφιους Δημάρχους των υπόλοιπων Συνδυασμών του Νοτίου Πηλίου, αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Αλήθεια τι φοβάται; Μήπως η άρνησή του έγκειται στο γεγονός ότι θα αποκαλυφθεί το μηδενικό του έργο;».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε θερμά τους δημότες που τον τίμησαν με την παρουσία τους, μίλησε για τον απερχόμενο Δήμαρχο και την απουσία του από τα προβλήματα του Δήμου και έθεσε τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει την επόμενη πενταετία (Διοίκηση, Τουρισμό, Αγροτική Ανάπτυξη, Εκπαίδευση & Πολιτισμό, Κοινωνική μέριμνα).

Τέλος καταχειροκροτούμενος αναφέρθηκε στα έργα και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην Τοπική Κοινότητα Καλών Νερών όπως: την αναβάθμιση Τσιτσιλιάνειου Νοσοκομείου Καλών Νερών (Πρόταση για λειτουργία του ως γηροκομείο και μονάδας ασθενών με Αλτσχάιμερ, Δημιουργία Κέντρου Τουριστικής Πληροφόρησης (infokiosk), την εγκατάσταση ΑΤΜ, την επέκταση ή εύρεση νέου Κοιμητηρίου, την αποπεράτωση (ασφαλτόστρωση) 2ης παράλληλου Καλών Νερών από παιδική χαρά έως γήπεδο ποδοσφαίρου, τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, τις ασφαλτοστρώσεις οδών, τη συντήρηση επισκευή οδού από ΕΔΕΜ μέχρι Κωστίμπα (οικισμός Ιατρίδη) καθώς και τη συντήρηση λιμένος ναυτικών σχολών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Ολοι μαζί για το Νότιο Πήλιο» στην ιστοσελίδα: http://oloimazigiatonotiopilio.webnode.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου