ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωσε Σ. Μωυσίδη η Νίκη Βόλου

ανακοίνωσε-σ-μωυσίδη-η-νίκη-βόλου-851206

Την απόκτηση του διεθνή με την εθνική παίδων και νέων, Σεραφείμ Μωυσίδη ανακοίνωσε χθες η Νίκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά από την έντονη πίεση του Στράτου Γιδόπουλου ντύθηκε στα κυανόλευκα και θεωρείται σημαντική επένδυση για το μέλλον. Ο 18χρονος Μωυσίδης που δοκιμάστηκε και έπεισε τον Λεωνίδα Γαρδικιώτη, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με το συγκρότημα της Ν. Ιωνίας.
Ο Μωυσίδης έχει χριστεί διεθνής με την εθνική παίδων, ενώ φέτος κλήθηκε και στα παιχνίδια προετοιμασίας της εθνικής νέων που έγιναν στις αρχές Μαϊου, χωρίς όμως να είναι στις τελικές επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και σε ηλικία μόλις 14 ετών «μεταπήδησε» στην Μπρέσια, στην οποία άνηκε μέχρι και φέτος.

Ενδιαφέρον για Χατζηκωνσταντίνου
Εν τω μεταξύ την ώρα που ο Φάνης Λαμπρογεώργος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Αγιο Δημήτριο -χωρίς να αποκλείεται το γεγονός από τους ανθρώπους της Νίκης να έρθει αύριο στον Βόλο για να συζητήσει- και ο Γκαπριέλ Λετιέρι κατέληξε στο Παναργειακό, οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τόνυ Χατζηκωνσταντίνου.
Ο ομογενής ποδοσφαιριστής, που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ και της Β’ Εθνικής, συζητά με τον Στράτο Γιδόπουλο το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Ιωνία. Μέχρι χθες το βράδυ υπήρχε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο από την κυανόλευκη ΠΑΕ εκφραζόταν η αισιοδοξία ότι θα τελειώσει θετικά η υπόθεση.
Ο «Χάτζι» όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, την περσινή σεζόν έκανε 15 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία, ενώ στο δεύτερο μισό της Γ’ Εθνικής πρόλαβε να αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια. Είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου του 1986 και έχει γεννηθεί στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας. Αγωνίζεται στο κέντρο και είναι αριστεροπόδαρος.
Χθες εν τω μεταξύ δοκιμάστηκε στην προπόνηση ένας Ελληνοαυστραλός επιθετικός, ονόματι Περισσός, που δεν άφησε όμως καλές εντυπώσεις.

Παρελθόν Ντούλας και Κουκουλής
Η πόρτα της εξόδου άνοιξε για ακόμη δυο παίκτες που πέρυσι φόρεσαν την κυανόλευκη φανέλα. Ο Νίκος Ντούλας και ο Κώστας Κουκουλής δεν ικανοποίησαν τον Λεωνίδα Γαρδικιώτη και έτσι αποτελούν παρελθόν από το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας και θα αναγκαστούν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Σήμερα θα υπάρξει ραντεβού και με τον Μητράκα, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που η παραμονή τους στην ομάδα κρίνεται επισφαλής.
Παράλληλα, εκτός από τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, ο Στράτος Γιδόπουλος θα ασχοληθεί σήμερα και με ακόμη ένα θέμα που «καίει» την ομάδα. Συγκεκριμένα θα επισκεφτεί το Παντελής Μαγουλάς για να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής Νίκης το γήπεδο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί τέλη Αυγούστου.

Εμπλοκή με τους Τσερέπι και Κούρτι
Μετά την μεταγραφή του Τάσσου Χουστουλάκη που παρουσίασε εμπλοκή με την οριστική απόφαση για την παραμονή του ή όχι στη Νέα Ιωνία να βγαίνει στις 26 Αυγούστου, η Νίκη αντιμετωπίζει από χθες πρόβλημα με ακόμη δύο παίκτες της που προστέθηκαν πριν λίγο καιρό στο ρόστερ της ομάδας. Αυτή τη φορά όμως δεν έχει προκύψει πρόβλημα με την απόκτησή τους, αλλά με το γεγονός ότι οι ταυτότητες και τα χαρτιά που διαθέτουν δεν τους δικαιολογούν ως Ελληνες στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.
Συγκεκριμένα οι Τσερέπι και Κούρτι αποκτήθηκαν από τους κυανόλευκους και ήρθαν σε συμφωνία με τον Στράτο Γιδόπουλο με την προϋπόθεση ότι δεν θα πιάσουν θέση ξένων στην ομάδα, τις οποίες η Νίκη φυσικά και ήθελε να καλύψει με πιο εξεζητημένες επιλογές. Οι δυο παίκτες παρουσιάστηκαν ότι διέθεταν ελληνικά χαρτιά, ωστόσο αυτά που έχουν στα χέρια τους δεν δικαιολογούν τελικά τη συμμετοχή τους ως Ελληνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να εκδώσουν στους δυο ποδοσφαιριστές ελληνικά διαβατήρια και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε οι Τσερέπι και Κούρτι πιθανότατα να αποτελέσουν παρελθόν.

Χάλασε του Λετιέρι
Ναυάγησε η μεταγραφή του Γκαπριέλ Λετιέρι και τελικά δεν θα ντυθεί στα κυανόλευκα. O Αργεντινός διαφώνησε στον τρόπο καταβολής των χρημάτων και προτίμησε τον Παναργειακό για να συνεχίσει την καριέρα του.
Πάντως στη Ν. Ιωνία δεν βιάζονται να κλείσουν το ρόστερ και κινούνται προς αναζήτηση ικανών ποδοσφαιριστών που μπορούν αυτή τη στιγμή να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι από σήμερα 12 Αυγούστου ξεκινούν επίσημα οι προεγγραφές για την απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα φέρουν ταινία ασφαλείας.
Οι τιμές τους διαμορφώνονται ως εξείς:
Σκεπαστή Κερκίδα: 200 ευρώ
Θύρες 3 και Μαιάνδρου 120 ευρώ
Σημειώνεται ότι τα παιδιά έως 12 ετών που συνοδεύονται από το γονέα τους θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.
Τα σημεία προεγγραφών και διάθεσης των εισιτηρίων είναι: Γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης, Δορυλαίου και Εγγλεζονησίου, Blue Angels, Δημοκρατίας και Κρήτης, Ομιλος Φιλάθλων Νίκης στο γήπεδο Π. Μαγουλάς, Βιβλιοπωλείο «Γράμματα», Εθνικών Αγώνων 51, Κατάστημα Ηλεκτρικών Δημ. Ιωαννίδη, Λεωφόρος Ειρήνης 38, Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Στράτου Μαντζανά, Βενιζέλου 27 και Δημοκρατίας, Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Μ. Στράκα, Ιάσονος και Σπ. Σπυρίδη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου