«Μήνυση Παπατόλια κατά Μπέου»

Τελευταία ενημέρωση: 2014-05-17, 11:19:31
«Μήνυση Παπατόλια κατά Μπέου»

Σε χθεσινή ανακοίνωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου, πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας αναφέρει τα εξής:

«Ο άρτι αποφυλακισθείς για οικονομικά εγκλήματα και υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μπέος εξαπέλυσε χθες μια πρωτοφανή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, υποστηρίζοντας σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι δήθεν είμαι αργόμισθος και λείπω αδικαιολόγητα από την υπηρεσία μου, η οποία διαχειρίζεται και τα κοινοτικά προγράμματα στη χώρα.

Η συκοφαντική αθλιότητα είναι προφανής, δεδομένου ότι έχω ήδη ανακοινώσει δημόσια εδώ και 3 μήνες, σε δημόσια πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσα στο Μεταξουργείο, ότι τελώ σε νόμιμη γονική άδεια από τις αρχές του 2014. Στην ίδια συγκέντρωση δημοσιοποίησα και τα στοιχεία του πόθεν έσχες μου, ζητώντας να πράξουν το ίδιο και όλοι όσοι φιλοδοξούν να εμπλακούν στη διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, προασπίζοντας ένα νέο ήθος εντιμότητας και διαφάνειας στην πολιτική ζωή του τόπου.

Το δε γεγονός της νόμιμης άδειάς μου το γνώριζε καλά ο κ Μπέος, αφού το είχα αναφέρει εμφατικά και σε άλλη δημόσια αντιπαράθεση μαζί του, με αφορμή τις δικαστικές περιπέτειές του για στημένους αγώνες, την άρνησή του να δηλώσει το ΑΦΜ των επιχειρήσεών του και το ύψος της φορολογικής του δήλωσης, καθώς και τη «σιωπή» στο βιογραφικό του για το κυρίως επάγγελμά του και το επίπεδο των γραμματικών του γνώσεων.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα επιχειρήματα για να αντιληφθεί κανείς ότι ο κ. Μπέος συμπεριφέρεται ως κοινός λασπολόγος, προκειμένου να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους του. Για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του θα οδηγηθεί και θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία ήδη προσέφυγα, καταθέτοντας μήνυση και αγωγή σε βάρος του. Ανακοινώνω δε από τώρα ότι τη χρηματική αποζημίωση που θα επιδικάσει σε βάρος του το Δικαστήριο, θα τη διαθέσω για τις ανάγκες στήριξης του Συλλόγου Συμπαράστασης Κρατουμένων και Αποφυλακισθέντων «Ο Ονήσιμος».»

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=