ΤΟΠΙΚΑ

Ο Παραγουανός διεθνής Ιράλα στον Ολυμπιακό, ενώ “κόλλησε” η μεταγραφή Ολλανδομαροκινού

ο-παραγουανός-διεθνής-ιράλα-στον-ολυμ-851206

Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε χθες ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον διεθνή Παραγουανό μέσο Πέντρο Ιράλα. Η ΠΑΕ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή, σπουδαίου ποδοσφαιριστή Pedro Richard Irala, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων.
Ο Pedro Irala, χαφ, είναι γεννημένος στις 14/4/79 έχει ύψος 1.83 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Ντανούμπιο στην Ουρουγουάη, με την οποία έπαιξε και στο Κοπα Λιμπερταδόρες. Με την Ντανούμπιο είχε 31 συμμετοχές και σημείωσε 4 γκολ, προκαλώντας το ενδιαφέρον της Πενιαρόλ.
Εχει αγωνισθεί ακόμη στην Παραγουάη στην Σπορτ Κολούμπια, στην Γκουαρανί, στην Σερο Πορτένο και στη 12Οκτωβρη. Στην Εθνική Παραγουάης έχει ξεκινήσει βασικός στα φιλικά παιγνίδια με Πορτογαλία, Ιαπωνία και Εκουαδόρ.
Ο Ιράλα είναι ο τρίτος Λατινοαμερικανός του Ολυμπιακού μετά τους Αργεντινούς Φεντερίκο Αριέλ Γκαρσία που αγωνιζόταν στην Μπελγκράνο και του 28χρονου επίσης Αργεντινού Κριστιάνο Αλμπέρτο Ράμι από την Τίρο Φεντεράλ, ενώ στην ομάδα υπάρχουν και οι Ευρωπαίοι ο Γάλλος μέσος Αλέν Ραγκουέλ για τον οποίο ο Βόλος θα είναι ο 6ος του σταθμός εν Ελλάδι και έχει 120 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, αλλά και ο 30χρονος αριστεροπόδαρος Σλοβάκος μέσος Πάβολ Μάγερνικ που προέρχεται από την Κόζιτσε.
Χθες πάντως ο Ολυμπιακός είχε έτοιμη κι άλλη μια μεταγραφή του 28χρονου Ολλανδομαροκινού Τζαμάλ Ντίμπι. Ο Ντίμπι με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, έπαιξε στην Ολλανδία στην Τέλσταρ στην Αλκμααρ και στη Χάρλεμ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Αλ Αχλί του Κατάρ με την οποία σε 13 συμμετοχές είχε 7 γκολ. Ο παίκτης ήρθε στη χώρα μας, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και έτσι δεν υπέγραψε.
Με τη χθεσινή προσθήκη του Ιράλα τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού έγιναν 20 και είναι οι: Αλέν Ραγκουέλ (χαφ από τον Ηρακλή), Πάβολ Μάγερνικ (χαφ από την Κόζιτσε), Κριστιάνο Ραμί (μεσοεπιθετικός από την Τίρο Φεντεράλ), Φρεντερίκο Αριέλ Γκαρσία ( μέσος από την Μπελγκράνο), Πεντρο Ιράλα (μέσος απο Ντανούμπιο), Ηλίας Ιωάννου (επιθετικός από τον Αστέρα Τρίπολης), Ευθύμης Γουσούλης (αριστερός μπακ-χαφ από τον Πανιώνιο), Μανώλης Μαρκάκης (αριστερός μπακ χαφ από Κεραυνό Κερατέας ), Στάθης Στεφανίδης (μέσος από τη Βέροια), Αστέριος Θέμελης (τερματοφύλακας από τον Αγ. Δημήτριο), Βαγγέλης Ψαρρής (αμυντικός από τον Ηλυσιακό),Μάριος Κουμπούλης (μέσος από τον Άγιο Δημήτριο), Σταύρος Τσουλάκος (επιθετικός από ΠΑΟΚ),Νίκος Καλτσάς (από Αχαρναίκό ), Γιώργος Κατσικάς (στόπερ από τους Νέους του Ηρακλή), Κώστας Γεροντίδης (δεξί μπακ από το Πολύκαστρο), Γιώργος Ιακωβάκης (μεσοεπιθετικός από τα Μετέωρα), Βασίλης Λιόλιος (στόπερ από Βατανιακό Πιερίας ), Λεωνίδας Σκαρτσίλας (μέσος από τον Αίαντα Σαλαμίνας), και Αρης Μιχάλης (επιθετικός από τον Σκουφά Κομποτίου).
Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μετά το προχθεσινό τεστ με τον Εθνικό Αχνας (1-0 με γκολ του Ιακωβάκη ) θα δώσει μεθαύριο κι άλλο φιλικό παιχνίδι με ομάδα από την Κύπρο, αφού την Πέμπτη 1 στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης θα αντιμετωπίσει την ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ.
Αμέσως μετά αρχίζουν τα πολύ δυνατά κι ενδιαφέροντα τεστ, καθώς στις 17 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό στις 8 το βράδυ θα δοθεί φιλικό απέναντι στην ΑΕ Λάρισας, ενώ τρεις μέρες μετά, στις 20 Αυγούστου, αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος. Στις 23 του μήνα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, ενώ τα δυνατά τεστ κλείνουν στις 7 Σεπτέμβρη, με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί και μεγάλη συναυλία με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών. Επίσης στις 30 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στις 27/8 μεσολαβεί ένα ματς με τον Εθνικό Κατερίνης.
Τα εισιτήρια διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2008-09 από τα νέα γραφεία της ΠΑΕ που βρίσκονται στη διεύθυνση Παύλου Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν μπορούν να εξυπηρετούνται από τα γραφεία της εταιρίας, το πρωί 10-2 και το απόγευμα 6-9, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ είναι: 24210-34507 και 24210-34509.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 120 ευρώ (Οργανωμένοι), Θύρα 3 και 5 250 ευρώ, Θύρα 4 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 750 ευρώ VIP. Η Θύρα 6, για λόγους ασφαλείας θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.
Εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες έδρας του Ολυμπιακού Βόλου διαθέτουν οι Οργανωμένοι οπαδοί. Οι Austrian Boys από τα γραφεία τους (Ιωλκού και Μαγνητών) έχουν εισιτήρια της θύρας 1 για τα μέλη τους, ενώ για όλες τις θύρες διανέμει εισιτήρια ο ΣΦΕΟΒ.
Οργανώνεται το εμπορικό τμήμα
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πρόκειται να οργανώσει το εμπορικό της τμήμα και ζητά να συνεργαστεί με νέες ευπαρουσίαστες κοπέλες που ενδιαφέρονται να εργαστούν με πολύ καλές προϋποθέσεις. Γνώσεις, πτυχίο ή προϋπηρεσία στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τις δημόσιες σχέσεις θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6977842132 για περισσότερες πληροφορίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου