Κεντρική συγκέντρωση Π. Σκοτινιώτη

Τελευταία ενημέρωση: 2014-05-17, 12:53:03
Κεντρική συγκέντρωση Π. Σκοτινιώτη

Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες

«Την Κυριακή οι Βολιώτες θα αποδείξουν ότι ο Δήμος Βόλου είναι πολύ «βαριά φανέλα και θα κάνουν επιλογή ευθύνης», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πάνος Σκοτινιώτης από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης - Πάμε Μπροστά» στην παραλία του Βόλου.

Ο κ. Σκοτινιώτης απηύθυνε «προσκλητήριο νίκης σε όλες τις δυνάμεις της ευθύνης και της σταθερότητας που δεν θέλουν να γίνει ο Δήμος το «μαύρο πρόβατο» πανελλαδικά». «Από το προσκλητήριο αυτό ας μη λείψει κανείς!», τόνισε, για να προσθέσει ότι η μάχη του Βόλου έχει αποκτήσει συμβολική σημασία για όλη τη χώρα. «Ο Βόλος δεν πρέπει να γίνει η κερκόπορτα επικίνδυνων εξελίξεων», τόνισε.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης - Πάμε Μπροστά» είναι ο μόνος που εγγυάται τη νίκη στο β΄ γύρο.

Το παρόν στη συγκέντρωση στο πλευρό του Π. Σκοτινιώτη έδωσαν οι πρώην Βουλευτές, Ροδ. Ζήση και Κ. Καρτάλης, ο πρώην Δήμαρχος, Δημ. Πιτσιώρης και ο πρώην Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος, Αλ. Βούλγαρης, ενώ μηνύματα στήριξης έστειλαν οι Δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, κ.κ. Γ. Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης, αντίστοιχα.

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=