ΤΟΠΙΚΑ

Κεντρική συγκέντρωση Π. Σκοτινιώτη

κεντρική-συγκέντρωση-π-σκοτινιώτη-358513

Ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες

«Την Κυριακή οι Βολιώτες θα αποδείξουν ότι ο Δήμος Βόλου είναι πολύ «βαριά φανέλα και θα κάνουν επιλογή ευθύνης», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πάνος Σκοτινιώτης από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» στην παραλία του Βόλου.

Ο κ. Σκοτινιώτης απηύθυνε «προσκλητήριο νίκης σε όλες τις δυνάμεις της ευθύνης και της σταθερότητας που δεν θέλουν να γίνει ο Δήμος το «μαύρο πρόβατο» πανελλαδικά». «Από το προσκλητήριο αυτό ας μη λείψει κανείς!», τόνισε, για να προσθέσει ότι η μάχη του Βόλου έχει αποκτήσει συμβολική σημασία για όλη τη χώρα. «Ο Βόλος δεν πρέπει να γίνει η κερκόπορτα επικίνδυνων εξελίξεων», τόνισε.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» είναι ο μόνος που εγγυάται τη νίκη στο β΄ γύρο.

Το παρόν στη συγκέντρωση στο πλευρό του Π. Σκοτινιώτη έδωσαν οι πρώην Βουλευτές, Ροδ. Ζήση και Κ. Καρτάλης, ο πρώην Δήμαρχος, Δημ. Πιτσιώρης και ο πρώην Βουλευτής και πρώην Δήμαρχος, Αλ. Βούλγαρης, ενώ μηνύματα στήριξης έστειλαν οι Δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, κ.κ. Γ. Καμίνης και Γιάννης Μπουτάρης, αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου