ΤΟΠΙΚΑ

Εν αναμονή της απάντησης του Αργεντινού μέσου

εν-αναμονή-της-απάντησης-του-αργεντι-851206

Εν αναμονή της απάντησης του Γκαμπριέλ Λετιέρι βρίσκονται στη Νίκη. Σήμερα λήγει η προθεσμία που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Ιωνία και θα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα ντυθεί στα κυανόλευκα.
Ο Λετιέρι είχε ζητήσει ένα χρονικό περιθώριο δύο ημερών για να δώσει την τελική του απάντηση στον Στράτο Γιδόπουλο, καθώς ήθελε να εξετάσει και κάποιες προτάσεις από την Β’ Εθνική. Σε περίπτωση που η απάντησή του είναι αρνητική, το αφεντικό της ΠΑΕ και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης εξετάζουν και κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις.
Εν τω μεταξύ ούτε ο Βραζιλιάνος με ισπανικό διαβατήριο Φαμπιάνο ικανοποίησε και αποχώρησε από τις προπονήσεις της ομάδας. Η αναζήτηση για ικανούς παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση συνεχίζεται, με τους ανθρώπους της κυανόλευκης ομάδας να στρέφονται κυρίως στην ξένη αγορά, ενώ φαίνεται πώς τους απασχολεί και ένας έμπειρος Ελληνας επιθετικός, στον οποίο θα καταλήξουν αν δεν βρεθεί κάποιος κοινοτικός.

Γήπεδο και ξεκαθάρισμα
Τη Δευτέρα εκτός απροόπτου θα έρθει στον Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος, προκειμένου να ασχοληθεί με θέματα που «καίνε» την ομάδα. Δύο από αυτά είναι το γήπεδο και το ξεκαθάρισμα με τους παίκτες που προπονούνται με τους κυανόλευκους, αλλά ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί αν θα συνεχίσουν στη Νέα Ιωνία. Ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης έχει κάνει ήδη τις προτάσεις του, ωστόσο περισσότερα στοιχεία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μεθαύριο που θα έρθει ο Στράτος Γιδόπουλος θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις και θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που δεν θα συνεχίσουν στη Νίκη. Την τελική «ετυμηγορία» περιμένουν και τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν στην περσινή ομάδα και συγκεκριμένα οι Κουκουλής, Ντούλας και Μητράκας, που η παραμονή τους είναι επισφαλής.
Οσον αφορά στο γήπεδο της Μαιάνδρου, ο Στράτος Γιδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θεωρεί ότι είναι ένα από τα βασικά «όπλα» της ομάδας στην πορεία πρωταθλητισμού που θα επιδιώξει να κάνει και είναι από τα σημαντικότερα θέματα που τους απασχολούν. Ετσι θα επισκεφτεί την «κλούβα» για να δει την πρόοδο των εργασιών και να ενημερωθεί για τις ημερομηνίες παράδοσης. Να θυμίσουμε ότι οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για παράδοση προς χρήση του «Παντελής Μαγουλάς» τέλη Αυγούστου, ωστόσο φαίνεται πώς υπάρχουν κάποια προβλήματα που θα καθυστερήσουν τις όλες διαδικασίες.

Ερχεται και… δεύτερος Καλογερόπουλος
Ο αδερφός του Γιάννη Καλογερόπουλου που ανήκει στη Νίκη, θα έρθει την Δευτέρα για να δοκιμαστεί από το Λεωνίδα Γαρδικιώτη. Ο 22χρονος Γιώργος Καλογερόπουλος, που αγωνιζόταν στον Εθνικό και από κει πήγε δανεικός στον Διαγόρα, αναμένεται να έρθει από βδομάδα για να περάσει από τα τεστ του Ελληνοαυστραλού τεχνικού κι αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου