ΤΟΠΙΚΑ

Νέο φιλικό σήμερα για τον Ολυμπιακό, που επιτέλους “διώχνει”… το ΑΣΚ!!!

νέο-φιλικό-σήμερα-για-τον-ολυμπιακό-π-851206

Ενα ακόμη ενδιαφέρον φιλικό αγώνα δίνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας ο Ολυμπιακός και ο προπονητής Γιόζεφ Μπουμπένκο θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα, συνεχίζοντας το μοντάρισμα της ομάδας, που επιτέλους διώχνει το ΑΣΚ και κάνει όλες τις ενέργειες για μεταφορά της ασφαλιστικής και φορολογικής έδρας στην πόλη του Βόλου.
Ο Μπουμπένκο θα έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί με το έμψυχο υλικό της ομάδας, ενώ από την πλευρά τους και οι παίκτες θα προσπαθήσουν να δείξουν στον Σλοβάκο προπονητή του Ολυμπιακού ότι αξίζουν να τους υπολογίζει για τους επίσημους αγώνες.
Το σημερινό τεστ στο Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης με τον Εθνικό Άχνας είναι σχετικά δυνατό, αφού η αντίπαλος είναι ομάδα Α’ κατηγορίας του Παγκύπριου πρωταθλήματος, προετοιμάζεται αυτή την εποχή στο Πήλιο, αλλά βρίσκεται και σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, έχει παίξει και επίσημα ματς, καθώς εκπροσώπησε την Κύπρο στο Κύπελλο Ιντερτότο. (Δεν προχώρησε, αφού αποκλείστηκε στον α΄ γύρο από την αλβανική Μπέσα Τιράνων με το εντός έδρας γκολ (0-0, 1-1) που δέχθηκε στην εκπνοή του δεύτερου αγώνα).
Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα δώσει τις επόμενες ημέρες κι άλλο φιλικό παιχνίδι με ομάδα από την Κύπρο, αφού την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ., επίσης στο γήπεδο της Νεάπολης, θα αντιμετωπίσει την ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ.
– Ως γνωστόν στις 17 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό θα δοθεί φιλικό απέναντι στην ΑΕ Λάρισας, ενώ τρεις μέρες μετά, στις 20 Αυγούστου, αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος. Στις 23 του μήνα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, ενώ τα δυνατά τεστ κλείνουν στις 7 Σεπτέμβρη, με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί και μεγάλη συναυλία με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών. Επίσης στις 30 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στις 27/8 μεσολαβεί ένα ματς με τον Εθνικό Κατερίνης.
Ως τώρα ο Ολυμπιακός σε φιλικά παιγνίδια στο Βόλο νίκησε 1-0 τον Ιωνικό, ενώ στο Πήλιο είχε ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Χαϊδάρι και νίκες επί των ερασιτεχνών του Πανιωνίου με 5-0 και με 1-0 επί της Λαμίας.

Ενημέρωση Φιλάθλων
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει:
Για τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τη Λάρισα στις 17 Αυγούστου, με τον Πανιώνιο στις 20 Αυγούστου και με τον Ηρακλή στις 23 Αυγούστου, θα λειτουργήσουν οι θύρες 16, 17, 18, 19, 20, 21,
Η θύρα 22 θα λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους διαρκείας και για τους επισήμους.
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας στη θύρα 1 του ΕΑΚ (οργανωμένοι) θα εισέλθουν στο Πανθεσσαλικό από οποιαδήποτε από τις προαναφερόμενες θύρες, εκτός από τη θύρα 22.
Οι φίλαθλοι της ομάδας της Λάρισας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 17 Αυγούστου, θα εισέλθουν στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου από τις θύρες 31 και 33.
Η τιμή των εισιτηρίων για όλους τους παραπάνω αγώνες και για όλες τις θύρες είναι 10 ευρώ.
Για τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΚ καθώς και για τη συναυλία που θα ακολουθήσει τον αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το φίλαθλο κοινό θα ενημερωθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο

Μεταφορά φορολογικής έδρας
Η νέα διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Μπέος, πιστοί στις εξαγγελίες τους, ξεκίνησαν τις απαραίτητες ενέργειες για μεταφορά της ασφαλιστικής και φορολογικής έδρας στην πόλη του Βόλου, κάτι που πολλά χρόνια λέγονταν, αλλά δεν γίνονταν.
Επίσης η νομική υπηρεσία ξεκίνησε τις διαδικασίες σε αρμόδιους φορείς και υπουργεία για να εξαλειφθεί το “ΑΣΚ” και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου οι δεσμεύσεις θα έχουν γίνει πραγματικότητα.

Το όνομα θα είναι αυτό που αρμόζει στην ιστορία της πόλης και της ομάδας, δηλαδή “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ FC” με έτος ιδρύσεως 1937.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου