ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο απαντά ο Γκαμπριέλ Λετιέρι στη Νίκη Βόλου

αύριο-απαντά-ο-γκαμπριέλ-λετιέρι-στη-851206

Αύριο Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν θα ντυθεί στα κυανόλευκα ο Γκαμπριέλ Λετιέρι. Ο Αργεντινός μέσος συναντήθηκε χθες με τον Στράτο Γιδόπουλο στην Αθήνα και συζήτησαν το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Ιωνία. Το κλίμα ήταν θετικό, ωστόσο ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε περιθώριο δύο ημερών για να απαντήσει. Το θέμα πάντως δεν είναι οικονομικό, μια και σε αυτόν τον τομέα έχει προκύψει σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Απλά ο έμπειρος μεσοαμυντικός περιμένει να δει τι θα γίνει με τις επαφές που έχει με κάποιες ομάδες της Β’ Εθνικής, μια και η τρίτη κατηγορία αποτελεί τη δεύτερη επιλογή στις προτιμήσεις του.
Το σίγουρο είναι ότι ο Στράτος Γιδόπουλος θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας και θα τον περιμένει… Ανάμεσα στους νεαρούς επί το πλείστον ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Νίκη επιθυμεί να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα προσθέσει εμπειρία στη μεσαία γραμμή. Εκτός από τα ανασταλτικά του καθήκοντα άλλωστε ως αμυντικό χαφ, ο Λετιέρι θεωρείται ότι διαθέτει και αρκετές οργανωτικές αρετές. Μπορεί ο Αργεντινός να έχει πατήσει ήδη τα 33, σε καμία περίπτωση όμως αυτό το γεγονός δεν φαίνεται να μειώνει την αγωνιστική του αξία για ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ’ Εθνικής.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ αναζητούν και άλλες λύσεις για το κέντρο και το δημιουργικό κομμάτι, ενώ φυσικά εκεί που υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση είναι και ο χώρος της επίθεσης. Ο Στράτος Γιδόπουλος και ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης στρέφονται κυρίως στην ευρωπαϊκή αγορά για να καλύψουν τα όποια κενά του έμψυχου δυναμικού και οι πληροφορίες μιλούν για άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Απαντήσεις για δύο παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο και στην επίθεση περιμένει η κυανόλευκη ΠΑΕ και από την Ισπανία. Πάντως στη Ν. Ιωνία δεν βιάζονται να κλείσουν το ρόστερ και κινούνται προς αναζήτηση ικανών ποδοσφαιριστών που μπορούν αυτή τη στιγμή να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Πρόβλημα με Χουστουλάκη
Πρόβλημα έχει προκύψει με την μεταγραφή του Χουστουλάκη στη Νίκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πρώην του ομάδα τον Αρη Πετρούπολης. Ο Χουστουλάκης ήρθε ως ελεύθερος στη Νέα Ιωνία, θεωρώντας πως το δελτίο του είναι άκυρο από την στιγμή που είχε εκδοθεί πριν τα 18 του χρόνια και δεν υπήρχε η υπογραφή του πατέρα του. Το αίτημα όμως για να μείνει ελεύθερος δεν έγινε δεκτό χθες από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή και έτσι ο παίκτης τυπικά συνεχίζει να ανήκει στον Αρη Πετρούπολης. Η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Δεν ικανοποίησε ο Πολωνός
Δεν ικανοποίησε ο Πολωνός επιθετικός, Ντομινίκ Πλάζα και απορρίφθηκε από τον Λεωνίδα Γαρδικιώτη. Αντίθετα ο Βραζιλιάνος με ισπανικό διαβατήριο, Φαμπιάνο, συνεχίζει να τελεί υπό δοκιμή, αλλά ίσως και σήμερα παρθεί η τελική απόφαση για την «τύχη» του. Καλές εντυπώσεις άφησε και ο Μωϋσιάδης και φαίνεται πως ενδιαφέρει την κυανόλευκη ομάδα, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα της απόκτησης του Κεντή.

Σήμερα το «ξεκαθάρισμα»
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ που συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η παραμονή τους. Οι Ντούλας, Μητράκας και Κουκουλής περιμένουν την τελική «ετυμηγορία» του Λεωνίδα Γαρδικιώτη για να δουν αν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Νέα Ιωνία.
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η Νίκη θα δώσει δύο φιλικά ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ωστόσο μέχρι χθες δεν είχαν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου