ΤΟΠΙΚΑ

Τον αμυντικό Βαγγέλη Ψαρρή απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

τον-αμυντικό-βαγγέλη-ψαρρή-απέκτησε-ο-851206

Αλλη μια μεταγραφή έγινε στον Ολυμπιακό Βόλου λίγες ώρες μετά τη λύση του συμβολαίου του Κώστα Μπαντά. Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο 31χρονος αμυντικός Βαγγέλης Ψαρρής, που ενώ φαινόταν να συμφωνεί με άλλη ομάδα, τελικά τον κέρδισε η βολιώτικη, αφού συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Ο Ψαρρής έχει αγωνιστεί σε Αθηναϊκό, Κέρκυρα, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ηλυσιακού.
Ο Ψαρρής γεννήθηκε στις 05/10/1977, παίζει στα δεξιά και στο κέντρο της άμυνας και οι 227 συμμετοχές του είναι:
1997-1998 Αθηναϊκός Α -12
1998-1999 Αθηναϊκός Β -21
1999-2000 Αθηναϊκός Β -17
2000-2001 Αθηναϊκός Α -11
2001-2002 Αθηναϊκός Β- 23
2002-2003 Κέρκυρα Β- 25
2003-2004 Κέρκυρα Β -21
2004-2005 Ηλυσιακός Β -24
2005-2006 Ηλυσιακός Β -28
2006-2007 Ηλυσιακός Β -30
2007-2008 Ηλυσιακός Β -15
Πλέον ο Γιόζεφ Μπουμπένκο θα έχει τις λύσεις που θέλει, αν και λέγεται ότι θα υπάρξουν άλλες τρεις προσθήκες παικτών στην ομάδα…
Στο τελευταίο και πιο δυνατό ως τώρα φιλικό με τον Ιωνικό ο Μπουμπένκο έδειξε να προσπαθεί να “μοντάρει” τη νέα ομάδα, ξεκινώντας στην ενδεκάδα το Θέμελη κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας τους Γεροντίδη και Ραγκουέλ και τους Πακάλτση και Κατσικά ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μάγερνικ, Σκαρτσίλας, Στεφανίδης και Γκαρσία αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή και οι Γιακάκογλου και Διαμάντης στην επίθεση… Ο Πακάλτσης έπαιξε και στα 90 λεπτά και στο β’ ημίχρονο στόπερ δίπλα του ήταν ο Κοντέων, με τον Ραγκουέλ να πηγαίνει από αριστερά στα δεξιά… και αριστερά να παίζει ο Γουσούλης. Τερματοφύλακας ήταν ο Βεζυρίδης, στο κέντρο έπαιξαν οι Δήμας, Ιακωβάκης, Καλτσάς και Μιχάλης και στη επίθεση ο Τσουλάκος με τον Ιωάννου.

Και δεύτερο φιλικό με ομάδα από την Κύπρο

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα δώσει τις επόμενες ημέρες δύο φιλικά παιχνίδια με δύο εξαιρετικές ομάδες από την Κύπρο, που αναμένεται να κρατήσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων των “ερυθρολεύκων” και να βοηθήσουν το Γιόζεφ Μπουμπένκο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Το πρώτο, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, είναι αύριο Σάββατο 9 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης με τον Εθνικό Άχνας και το επόμενο την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ., επίσης στο γήπεδο της Νεάπολης, με την ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ.

– Ως γνωστόν στις 17 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό θα δοθεί φιλικό απέναντι στην ΑΕ Λάρισας, ενώ τρεις μέρες μετά, στις 20 Αυγούστου, αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος. Στις 23 του μήνα οι παίκτες του Γιόζεφ Μπουμπένκο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή, ενώ τα δυνατά τεστ κλείνουν στις 7 Σεπτέμβρη, με την ΑΕΚ να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης θα δοθεί και μεγάλη συναυλία με την παρουσία γνωστών καλλιτεχνών. Επίσης στις 30 Αυγούστου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στις 27/8 μεσολαβεί ένα ματς με τον Εθνικό Κατερίνης.
Ως τώρα ο Ολυμπιακός σε φιλικά παιγνίδια στο Βόλο νίκησε 1-0 τον Ιωνικό, ενώ στο Πήλιο είχε ισοπαλία 0-0 κόντρα στο Χαϊδάρι και νίκες επί των ερασιτεχνών του Πανιωνίου με 5-0 και με 1-0 επί της Λαμίας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταβίβαση των μετοχών και από τη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης ορίστηκε και επίσημα το νέο Δ.Σ., που είναι το εξής: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Νικόλαος Μπέος, πατέρας του Αχιλλέα Μπέου, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Θεοδώρου και σύμβουλοι οι Εμμανουήλ Κρατήρας, Κωνσταντίνος Χαλύφας, Βασίλειος Κιολάβης.
Επιστολή Κ. Γάτου
Με επιστολή του ο γνωστός γιατρός κ. Γάτος αναφέρει τα εξής απευθυνόμενος στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού: “Κανείς από εμάς δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο Ολυμπιακός. Σας παρακολουθώ με τις καθημερινές σας ανακοινώσεις να υμνείτε το νέο πρόεδρό μας, κ. Αχιλλέα Μπέο.
Και μπράβο του που θέλησε μέσα σε δύσκολες εποχές να αναλάβει το
τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας σε συνθήκες δύσκολες με μεγάλο
οικονομικό κόστος.
Κι εγώ τον συνεχάρην και του εύχομαι μέσα από αυτή τη στήλη να είναι
γερός, ακούραστος και με ψυχή που έχει (ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΟΠΩΣ
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ) για τη
μεγάλη πορεία της ομάδας.
Δεν χρειάζεται ύμνους ο νέος πρόεδρός μας. Είναι γνώστης του
αντικειμένου κι έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πάει την ομάδα
μας σε άλλη κατηγορία και ακόμα πιο ψηλά.
Αγαπητοί μου, δεν μπορούμε να διαγράφουμε την ιστορία της ομάδας
μας και να χρησιμοποιούμε τις λέξεις «νέα εποχή, νέος Ολυμπιακός». Θα
τρίζουν τα κόκαλα πολλών παραγόντων που υπηρέτησαν την ομάδα μας
και σκέφτομαι από αυτούς τους προέδρους με τις διοικήσεις τους που είναι εν ζωή, την πίκρα του τελευταίου προέδρου κ. Βασιλειάδη γι αυτά που μας προσέφερε. Θυμηθείτε τις μεγάλες νίκες που παρείχε η ομάδα μας με τις μεγάλες ομάδες, τη Νίκη Βόλου, τη Λάρισα, τον Άρη Θεσσαλονίκης και άλλες και το ξεφάντωμα της Αθήνας με τη Ρόδο. Εύχομαι στο νέο πρόεδρό μας να πάρει τη φλόγα των 7.000 Βολιωτών πέρσι αρχές του καλοκαιριού στην Αθήνα με αντίπαλο τη Ρόδο, να εκτιμήσει την κατάσταση αυτή και να την έχει σαν αρχή, ώστε να ξεκινήσει τη νέα περίοδο.
Γι αυτό λοιπόν, με την εμπειρία μου των 60 ετών κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα, σας παρακαλώ να είστε κοντά της, γιατί ξέρω τη δυναμικότητα σας, ξέρω την αγάπη σας, ξέρω τη λαχτάρα σας, ξέρω το πάθος και την αγωνία σας πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.
Σας φιλώ. Κωνσταντίνος Γάτος. Νευρολόγος – Ψυχίατρος.

AUSTRIAN BOYS F.C

Το Δ.Σ των Austrian Boys καλεί τα μέλη του club παλαιά και νέα σήμερα Παρασκευή στις 21:00 να δώσουν το παρών στα νέα γραφεία Ιωλκού/Μαγνήτων για γενική συνέλευση. Θα τεθούν θέματα που αφορούν στην πορεία – στόχους του club τη νέα χρονιά, όπου αναμένεται πολύ δραστήρια ενημέρωση για τα τελευταία νέα του συλλόγου μας προς τα μέλη, όπως και γνωριμία των νέων μελών.

Αγορά εισιτηρίων διαρκείας

-Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει πως πλέον η νέα διεύθυνση των γραφείων της είναι Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, κοντά στην παραλία του Βόλου. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί 10-2 και το απόγευμα 6-9 καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Τα τηλέφωνα της ΠΑΕ είναι: 24210 34507 & 24210 34509. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι: Θύρα 1 – 120 ευρώ, Θύρα 3 και 5 – 250 ευρώ, Θύρα 4 – 400 ευρώ (επίσημοι) και Θύρα 4 – 750 ευρώ V.I.P. H Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας προσωρινά θα διατεθεί για τους φιλοξενούμενους.

Οργανώνεται η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου οργανώνεται σε σύγχρονα πρότυπα. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής και όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ θα διοργανώσει στο άμεσο μέλλον και διεθνή τουρνουά προκειμένου οι «πιτσιρικάδες» να αποκτούν τις σχετικές εμπειρίες. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η δουλειά που θα γίνεται θα είναι ανάλογη των Ακαδημιών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ ενημερώνονται οι γονείς που ενδιαφέρονται να εντάξουν τα παιδιά τους στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού Βόλου πως ουδεμία σχέση υπάρχει με άλλες Ακαδημίες του νομού Μαγνησίας. Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή λειτουργία των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου δίνονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Παύλου Μελά 3) και στα τηλέφωνα 24210-34507 και 24210-34509.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου