ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη διαφοροποίηση από «γραμμή» Π. Σκοτινιώτη

πρώτη-διαφοροποίηση-από-γραμμή-π-σκ-365269

Εκφράστηκε χθες από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην εκλογική περιφέρεια Ν. Αγχιάλου, Νίκο Στανιό

Η πρώτη διαφοροποίηση από τη γραμμή που έδωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», Πάνος Σκοτινιώτης, ενόψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης εκφράστηκε χθες από τον υποψήφιο στην εκλογική περιφέρεια Ν. Αγχιάλου, Νίκο Στανιό.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο επί δέκα τετραετίες εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τόσο στον πρώην Δήμο Ν. Αγχιάλου, όσο και στον ενιαίο Δήμο Βόλου, δηλώνει ανοιχτά τη στήριξή του για το β’ γύρο των εκλογών, στον επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», Αχιλλέα Μπέο.

«Διαχωρίζω τη θέση μου από το συνδυασμό του Πάνου Σκοτινιώτη. Δηλώνω την ανοιχτή στήριξή μου στην υποψηφιότητα Αχιλλέα Μπέου και καλώ τους συμπολίτες μου να πράξουν το ίδιο», η λιτή δήλωση του κ. Στανιού.

Λίγες ώρες νωρίτερα, από το βήμα της συνέλευσης του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», ο κ. Σκοτινιώτης έδινε «γραμμή» για τη στήριξη της υποψηφιότητας Μαργαρίτη Πατσιαντά, προκειμένου να μην κυριαρχήσει «το μαύρο σύννεφο που απλώνεται πάνω από την πόλη».

Στη συνέλευση αυτή, στο δημαρχείο του Βόλου, ο κ. Στανιός, δήλωσε απών. Με τη στάση του αυτή ουσιαστικά προανήγγειλε και την αλλαγή «στρατοπέδου», μερικές ώρες αργότερα, καταγγέλλοντας εις βάρος του μεθοδεύσεις και προεκλογικά παιχνίδια από συνυποψηφίους του, στο συνδυασμό του κ. Σκοτινιώτη, μολονότι -όπως ανέφερε- «πιέστηκε για να κατέβει ακόμη μία φορά ως υποψήφιος με το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο».

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου