ΤΟΠΙΚΑ

Ενίσχυση με… “πρωταθλητές” για την ομάδα των Μικροθηβών

ενίσχυση-με-πρωταθλητές-για-την-ο-851206

Ενίσχυση με… “πρωταθλητές” πραγματοποίησε μέχρι στιγμής η ομάδα των Μικροθηβών, η οποία απέκτησε αρκετούς και αξιόλογους παίκτες από τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, που κέρδισε άνοδο στη Δ΄ Εθνική.
Ο Χρήστος Αναγνώστου θα είναι ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών, που θα αγωνισθεί στην Β΄ κατηγορία Ε.Π.Σ.Θ. για μια ακόμη χρονιά, θέλοντας να έχουν καλύτερη πορεία από πέρσι. Οι Μικροθήβες πέρσι είχαν 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 17 ήττες, ενώ φέτος από τις μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται ότι ο πήχης μπαίνει ψηλότερα. Οι πρωταθλητές παίκτες που αποκτήθηκαν από τον Πύρασο είναι ο Ανδρέας Παπαδάκης, που έπαιξε πέρσι 27 ματς, ο Παναγιώτης Κάκκος, που είχε συμμετοχή σε19 ματς, ο Χρήστος Σίμος, που είχε 5 συμμετοχές, ο Στέργιος Δημητριάδης με μια συμμετοχή, αλλά και ο νεαρός αμυντικός Σάκης Αποστόλου. Επίσης στην ομάδα των Μικροθηβών επιστρέφει ο νεαρός Μιχάλης Καρατζόγλου, που είχε δοθεί δυο χρονιές δανεικός σε Ρήγα και Πύρασο, ενώ αποκτήθηκε και ο 22χρονος Γιάννης Ιωαννίδης από τον Αγιο Ιωάννη Νέας Κρήνης, που υπηρετεί στη Ν. Αγχίαλο.
Ο προπονητής Χρ. Αναγνώστου, από τους πρωτεργάτες της προπέρσινης ανόδου στη Β’ κατηγορία και της περσινής σωτηρίας, έχει ρεκόρ παραμονής στον πάγκο των Μικροθηβών, αφού μαζί με τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας ξεπερνά τα 20!!! και ξεκίνησε ήδη προετοιμασία, ενώ έχουν κλεισθεί φιλικά ματς 14/8 με Μυρμιδόνες,18/8 με Αίαντα Σούρπης, 20/8 συμμετοχή σε τουρνουά του Πτελεού, 23/8 με Απόλλωνα Καναλίων, 27/8 με Γ.Σ. Αλμυρού, 30 /8 με Μαγνησιακό και 3 Σεπτέμβρη με Πηλέα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου