ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα «κληρώνει» για Λετιέρι

σήμερα-κληρώνει-για-λετιέρι-851206

Σήμερα εκτός απροόπτου, αν υπάρξουν οι αναμενόμενες εξελίξεις, ο Στράτος Γιδόπουλος θα αποφασίσει για το αν θα εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον Γκαμπριέλ Λετιέρι. Ο 33χρονος Αργεντινός μέσος θεωρείται καλή περίπτωση, παρ’ όλα αυτά το νέο αφεντικό της Νίκης περιμένει κατά τη διάρκεια της ημέρας απάντηση για έναν άλλο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ίσως αποτελέσει τελικά καλύτερη λύση.
Αν δεν ευοδωθεί η δεύτερη περίπτωση, τότε το πιο πιθανό είναι ο Λετιέρι να ντυθεί στα κυανόλευκα. Στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας το νέο πρόσωπο ήταν ο 21χρονος μέσος Κώστας Λιάρος, που τελεί υπό δοκιμή και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφανθεί για την αξία του ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός. Στη Νίκη προσπαθούν να βρουν λύσεις για το κέντρο και την επίθεση. Για την επίθεση συνεχίζουν να δοκιμάζονται και οι δυο ξένοι ποδοσφαιριστές, ο Πολωνός Πλάζα και ο Βραζιλιάνος Φαμπιάνο.
Εν τω μεταξύ φαίνεται πως απορρίπτονται οι Αφρικανοί παίκτες Καρίμ Καμανζί και Μουσάμπα Μιλάμπο, που προτάθηκαν στην κυανόλευκη ομάδα.

Απορρίφθηκε ο Καρακώστας
Μέσα στον «πυρετό» των μεταγραφικών διαπραγματεύσεων και των δοκιμών, ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης άρχισε να παίρνει τις αποφάσεις του και να ανοίγει την πόρτα της εξόδου σε όσους απορρίπτει. Μεταξύ αυτών κι ένας παίκτης που πέρυσι προωθήθηκε από τους Νέους Αθλητές στην ανδρική ομάδα, ο Κώστας Καρακώστας.
Ο Καρακώστας φαίνεται πώς δεν ικανοποίησε τον Ελληνοαυστραλό προπονητή κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου που προπονούνταν με την ομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που δόθηκε δανεικός στο μισό της περσινής σεζόν για να πάρει εμπειρίες και αγωνίστηκε σε ένα ματς πρωταθλήματος και σε ένα κυπέλλου με την κυανόλευκη φανέλα, χθες γυμνάστηκε με την ομάδα των Νέων Αθλητών. Δεν αποκλείεται πάντως στο μέλλον να επανεξεταστεί η περίπτωσή του.
Τον Καρακώστα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές τις επόμενες ημέρες, που δεν έχουν ικανοποιήσει τον 44χρονο προπονητή. Στα αγωνιστικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν χθες οι Κουτσογιάννης και Τσερέπι, καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ενώ τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση και ο Νίκος Ντούλας. Για τον τελευταίο πάντως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ανακοίνωση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»
Από το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Aπαιτούσαμε εδώ και καιρό δημόσια να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας άνθρωποι που δεν ήταν στο προσκήνιο τα προηγούμενα χρόνια (λίγες οι εξαιρέσεις). Υγεία και καλή επιτυχία στους ανθρώπους που στελεχώνουν το νέο Δ.Σ. και εμείς θα είμαστε δίπλα τους, αφού κοινός στόχος είναι να ξαναγίνουμε οικογένεια και η ομάδα σε όλους τους τομείς να βγάζει θετική εικόνα προς τα έξω. Προτρέπουμε όλους αυτούς, που εύκολα και γρήγορα βιάζονται με τις κρίσεις τους να προεξοφλήσουν το μέλλον της ομάδας, να μην προτρέχουν. Εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα, γιατί ποτέ δεν εντυπωσιαζόμασταν από τα φρου-φρου και τα αρώματα. Το ξέρουμε ότι τα τμήματα της Ερασιτεχνικής Νίκης υπάρχουν χάρη στην αγάπη και στις προσπάθειες προπονητών και γονέων. Το ξέρουμε ότι η Ερασιτεχνική Νίκη συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα. Το ξέρουμε ότι κάποια ταλέντα δυστυχώς μένουν ταλέντα. Δεν απειλούμε, απλά προειδοποιούμε όλους αυτούς που βρίσκονται στην Ερασιτεχνική Νίκη ότι θα πρέπει να περιμένουν τις συνέπειες της τακτικής τους. Παραιτηθείτε όλοι τώρα. Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ., περιμένουμε καινούργια αρχή και για τον Ερασιτέχνη και θα το περιμένουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου